Ewa gotuje (451)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie: | Prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (407) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 30 kwietnia na 1 maja 2:30
- Ewa gotuje (420) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 30 kwietnia na 1 maja 2:45
- Ewa gotuje (421) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 30 kwietnia na 1 maja 3:15
- Ewa gotuje (484) - magazyn kulinarny - dziś, 1 maja 6:00
- Ewa gotuje (466) - magazyn kulinarny - dziś, 1 maja 7:10
- Ewa gotuje (467) - magazyn kulinarny - dziś, 1 maja 7:35
- Ewa gotuje (408) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 1 na 2 maja 2:30
- Ewa gotuje (422) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 1 na 2 maja 2:45
- Ewa gotuje (423) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 1 na 2 maja 3:15
- Ewa gotuje (485) - magazyn kulinarny - czwartek, 2 maja 6:00