Ewa gotuje (451)
magazyn kulinarny Polska 2022
| W skrócie: | Prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| czwartek, 4 grudnia za 13 dni |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
| piątek, 5 grudnia za 14 dni |
2:00 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca zdradzi, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby - pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje zupę cytrynowo-koperkową z ryżem, którą poda z pieczonym klopsem z łopatki wieprzowej. Na deser zaproponuje zaś klasyczne francuskie danie - pływające wyspy. Ten zagadkowy przysmak będzie udekorowany ozdobami z karmelu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz
gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (438) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 listopada 2:00
- Ewa gotuje (439) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (385) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 listopada 3:15
- Ewa gotuje (544) - magazyn kulinarny - sobota, 22 listopada 7:30
- Ewa gotuje (545) - magazyn kulinarny - sobota, 22 listopada 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (557) - magazyn kulinarny - sobota, 22 listopada 11:15
- Ewa gotuje (440) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (386) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 listopada 3:50
- Ewa gotuje (441) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 23 na 24 listopada 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (486) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 24 listopada 7:30
