Ewa gotuje (423)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 21 maja dziś |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
środa, 22 maja jutro |
2:10 | Polsat Rodzina |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (494) - magazyn kulinarny - dziś, 21 maja 7:10
- Ewa gotuje (495) - magazyn kulinarny - dziś, 21 maja 7:35
- Ewa gotuje (424) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 maja 2:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (454) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 maja 2:45
- Ewa gotuje (455) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 21 na 22 maja 3:15
- Ewa gotuje (499) - magazyn kulinarny - środa, 22 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (496) - magazyn kulinarny - środa, 22 maja 7:10
- Ewa gotuje (497) - magazyn kulinarny - środa, 22 maja 7:35
- Ewa gotuje (425) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 22 na 23 maja 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (456) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 22 na 23 maja 2:45