Ewa gotuje (421)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa rozpocznie kulinarną ucztę od przygotowania włoskiej wersji pomidorówki, czyli słynnego solferino. Następnie przyrządzi coś z kuchni brytyjskiej - zapiekankę rybną z krewetkami i ziemniakami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 7 maja za 7 dni |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Ewa rozpocznie kulinarną ucztę od przygotowania włoskiej wersji pomidorówki, czyli słynnego solferino. Następnie przyrządzi coś z kuchni brytyjskiej - zapiekankę rybną z krewetkami i ziemniakami. Na deser poda zaś znane amerykańskie brownie. Urozmaici jednak tradycyjną recepturę, dodając do ciasta banana i batata. Na zakończenie Ewa pokaże, jak przygotować tagliatelle z marchewki.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (383) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 29 na 30 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (484) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 29 na 30 kwietnia 4:05
- Ewa gotuje (362) - magazyn kulinarny - dziś, 30 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (363) - magazyn kulinarny - dziś, 30 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (415) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 30 kwietnia na 1 maja 2:30
- Ewa gotuje (384) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 30 kwietnia na 1 maja 2:45
- Ewa gotuje (385) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 30 kwietnia na 1 maja 3:15
- Ewa gotuje (364) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 7:00
- Ewa gotuje (365) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 7:30
- Ewa gotuje (416) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 1 na 2 maja 2:30