Ewa gotuje (420)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa Wachowicz ugotuje zupę krem z liści botwinki. Pokaże również, jak zamarynować buraczki. W ramach dania głównego zaserwuje kotlety pieczone bez tłuszczu. Na deser przygotuje piankę z truskawkami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 1 maja za 3 dni |
2:45 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Ewa Wachowicz wita wiosnę, trenując z hantlami. W kuchni ugotuje zaś zupę krem z liści botwinki. Pokaże również, jak zamarynować młode buraczki. W ramach dania głównego zaserwuje dietetyczne kotlety mielone z łopatki wieprzowej i kaczej piersi pieczone na rozgrzanej płycie bez tłuszczu. Poda je wraz z sałatką na bazie roszponki. Na deser zaś Ewa przygotuje piankę z truskawkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (405) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 28 na 29 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (482) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (462) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 7:05
- Ewa gotuje (463) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (406) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 29 na 30 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (418) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 29 na 30 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (419) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 29 na 30 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (483) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (464) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 7:05
- Ewa gotuje (465) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 7:35