Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 30 kwietnia pojutrze |
3:15 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (417) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 kwietnia 3:20
- Ewa gotuje (506) - magazyn kulinarny - dziś, 28 kwietnia 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (405) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 28 na 29 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (482) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (462) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 7:05
- Ewa gotuje (463) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 29 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (406) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 29 na 30 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (418) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 29 na 30 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (483) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 6:00
- Ewa gotuje (464) - magazyn kulinarny - wtorek, 30 kwietnia 7:05