Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (332) - magazyn kulinarny - dziś, 22 sierpnia 7:30
- Ewa gotuje (440) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 sierpnia 2:30
- Ewa gotuje (456) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 sierpnia 2:45
- Ewa gotuje (457) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 sierpnia 3:10
- Ewa gotuje (545) - magazyn kulinarny - sobota, 23 sierpnia 7:30
- Ewa gotuje (532) - magazyn kulinarny - sobota, 23 sierpnia 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (441) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 2:30
- Ewa gotuje (458) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 2:45
- Ewa gotuje (459) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 3:10
- Ewa gotuje (448) - magazyn kulinarny - niedziela, 24 sierpnia 11:00 i 1 późniejsza emisja