Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (551) - magazyn kulinarny - dziś, 11 października 11:30
- Ewa gotuje (398) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 11 na 12 października 2:00
- Ewa gotuje (540) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 11 na 12 października 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (399) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 11 na 12 października 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (541) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 11 na 12 października 3:00
- Ewa gotuje (400) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 12 na 13 października 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (456) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 13 października 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (542) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 13 na 14 października 2:30
- Ewa gotuje (401) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 13 na 14 października 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (543) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 13 na 14 października 3:05