Ewa gotuje (408)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Prowadząca przedstawi przepisy na zupy, które pomagają się rozgrzać w chłodne dni. W ramach dania głównego poda podpłomyk z kotletem mielonym. Pokaże, jak przygotować syrop z czosnku i miodu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 2 maja dziś |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem prowadząca przedstawi m.in. przepisy na zupy, które pomagają się rozgrzać w chłodne dni. Jedną z propozycji będzie fasolowa, gotowana na żeberkach wieprzowych. W ramach dania głównego Ewa poda inspirowany wrocławską knyszą podpłomyk z kotletem mielonym. Pokaże również, jak przygotować syrop z czosnku i miodu, który wzmacnia odporność. Na deser zaś Ewa przygotuję tartę z gruszkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (422) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 1 na 2 maja 2:45
- Ewa gotuje (423) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 1 na 2 maja 3:15
- Ewa gotuje (485) - magazyn kulinarny - dziś, 2 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (468) - magazyn kulinarny - dziś, 2 maja 7:10
- Ewa gotuje (469) - magazyn kulinarny - dziś, 2 maja 7:35
- Ewa gotuje (409) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 2 na 3 maja 2:30
- Ewa gotuje (424) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 2 na 3 maja 2:45
- Ewa gotuje (425) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 2 na 3 maja 3:15
- Ewa gotuje (486) - magazyn kulinarny - piątek, 3 maja 6:00
- Ewa gotuje (470) - magazyn kulinarny - piątek, 3 maja 7:10