Ewa gotuje (383)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty i inne warzywa. Na drugie danie upiecze ziemniaki z szynką i oscypkiem. Natomiast na deser poda orzechowe batony. W odcinku spotka się też z ratownikami z Grupy Beskidzkiej GOPR.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (332) - magazyn kulinarny - dziś, 22 sierpnia 7:30
- Ewa gotuje (440) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 sierpnia 2:30
- Ewa gotuje (456) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 sierpnia 2:45
- Ewa gotuje (457) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 22 na 23 sierpnia 3:10
- Ewa gotuje (545) - magazyn kulinarny - sobota, 23 sierpnia 7:30
- Ewa gotuje (532) - magazyn kulinarny - sobota, 23 sierpnia 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (441) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 2:30
- Ewa gotuje (458) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 2:45
- Ewa gotuje (459) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 sierpnia 3:10
- Ewa gotuje (448) - magazyn kulinarny - niedziela, 24 sierpnia 11:00 i 1 późniejsza emisja