Ewa gotuje (383)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie: | Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tym razem Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty i inne warzywa. Na drugie danie upiecze ziemniaki z szynką i oscypkiem. Natomiast na deser poda orzechowe batony. W odcinku spotka się też z ratownikami z Grupy Beskidzkiej GOPR.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (419) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 15 na 16 maja 2:10
- Ewa gotuje (420) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 15 na 16 maja 2:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (446) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 15 na 16 maja 2:45
- Ewa gotuje (447) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 15 na 16 maja 3:15
- Ewa gotuje (495) - magazyn kulinarny - czwartek, 16 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (488) - magazyn kulinarny - czwartek, 16 maja 7:10
- Ewa gotuje (489) - magazyn kulinarny - czwartek, 16 maja 7:35
- Ewa gotuje (496) - magazyn kulinarny - piątek, 17 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (490) - magazyn kulinarny - piątek, 17 maja 7:10
- Ewa gotuje (491) - magazyn kulinarny - piątek, 17 maja 7:35