 
      CANAL+ KuchniaProgram TV na Czwartek 13.11.2025
 19:50Nie tylko kimchi 2 (8) 19:50Nie tylko kimchi 2 (8)- magazyn kulinarny - Min i Kuba dzielą się przepisami na pyszne dania. Pełna zapału gospodyni przejmuje stery w kuchni, przygotowując tradycyjne koreańskie potrawy, a mąż wspiera ją jako pomocnik i narrator. 
 20:20Jedz, podróżuj, smakuj (1) 20:20Jedz, podróżuj, smakuj (1)- serial dokumentalny - Mieszkająca w Sydney Audra Morrice udaje się w podróż do Borneo. Na miejscu przekona się, jak trzydzieści lokalnych plemion kultywuje dawne tradycje. Na nowo odkryje bogactwo smaków i aromatów. 
 20:50Jakubiak rozgryza...: Trufle i szynka parmeńska (11) 20:50Jakubiak rozgryza...: Trufle i szynka parmeńska (11)- magazyn kulinarny - Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu. 
 21:00Anthony Bourdain - miejsca nieznane 8 (6) 21:00Anthony Bourdain - miejsca nieznane 8 (6)- serial dokumentalny - Znany amerykański szef kuchni przemierza świat w poszukiwaniu najlepszych smaków i aromatów lokalnego jedzenia. Przygląda się także społecznym i politycznym problemom odwiedzanych miejsc. 
 21:50Anthony Bourdain - miejsca nieznane 8 (8) 21:50Anthony Bourdain - miejsca nieznane 8 (8)- serial dokumentalny - Znany amerykański szef kuchni przemierza świat w poszukiwaniu najlepszych smaków i aromatów lokalnego jedzenia. Przygląda się także społecznym i politycznym problemom odwiedzanych miejsc. 
- 22:40Anthony Bourdain - miejsca nieznane 7 (1)serial dokumentalny Anthony Bourdain odwiedza zarówno miejsca znane, jak i dalekie od utartych turystycznych szlaków. Odkrywa unikalne smaki i aromaty. Przez pryzmat kulinarnych rytuałów ukazuje miejscową kulturę. 
 23:25Jamie Oliver: gotuj sezonowo (9) 23:25Jamie Oliver: gotuj sezonowo (9)- magazyn kulinarny - Mistrz kuchni podpowiada, jak wykorzystać sezonowe składniki. Zachęca do zakładania upraw i zakupów na targach. Przygotuje sałatki, tarty, dania z grilla, ciasta, gulasze oraz przetwory. 
 0:15Jakubiak rozgryza... (21) 0:15Jakubiak rozgryza... (21)- magazyn kulinarny - Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu. 
 0:30M jak mięso 2 (7) 0:30M jak mięso 2 (7)- serial dokumentalny - Przeciętny Polak spożywa prawie 80 kg mięsa rocznie. Widzowie dowiedzą się, jak je kupować, gotować, piec, smażyć lub podawać na surowo. W każdym odcinku zaprezentowane zostaną trzy przepisy. 
 0:55Jakubiak rozgryza... (22) 0:55Jakubiak rozgryza... (22)- magazyn kulinarny - Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu. 
 1:05Domowa piekarnia Kucharskiego (11) 1:05Domowa piekarnia Kucharskiego (11)- magazyn kulinarny - Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Podaje przepisy na chleby drożdżowe i na zakwasie oraz bułeczki na słodko i słono. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata. 
 1:35Domowa piekarnia Kucharskiego (12) 1:35Domowa piekarnia Kucharskiego (12)- magazyn kulinarny - Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Podaje przepisy na chleby drożdżowe i na zakwasie oraz bułeczki na słodko i słono. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata. 
 2:10Bitwa na smaki: David vs Matteo (5) 2:10Bitwa na smaki: David vs Matteo (5)- magazyn kulinarny - Rodowity Włoch Matteo Brunetti oraz Francuz David Gaboriaud stają do bitwy na smaki. Ich celem jest przygotowanie smaczniejszego dania ze wskazanych im produktów. O wygranej zadecydują goście. 
 2:45Bitwa na smaki: David vs Matteo (6) 2:45Bitwa na smaki: David vs Matteo (6)- magazyn kulinarny - Rodowity Włoch Matteo Brunetti oraz Francuz David Gaboriaud stają do bitwy na smaki. Ich celem jest przygotowanie smaczniejszego dania ze wskazanych im produktów. O wygranej zadecydują goście. 
- 3:20ABC gotowania - kuchnia polska 2: Jajka (5)magazyn kulinarny Marieta Marecka przedstawia klasyki rodzimej kuchni. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się na jednym składniku popularnym w kuchni polskiej. Sięgnie do przepisów swojej babci. 
 3:55Jakubiak rozgryza...: Pizza neapolitańska i street food (12) 3:55Jakubiak rozgryza...: Pizza neapolitańska i street food (12)- magazyn kulinarny - Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu. 
 4:20Zgrillowani 2: Kurczak (5) 4:20Zgrillowani 2: Kurczak (5)- magazyn kulinarny - Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki. 
- 4:55Dzień dobry, śniadanie 2: Jajka (4)magazyn kulinarny Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka. 
- 5:30Dzień dobry, śniadanie 2: Kiełbaski (5)magazyn kulinarny Martyna Chomacka pokaże, jak wygląda idealne śniadanie podróżnika i zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc. Przygotuje m.in. pożywną szakszukę z chorizo i pomidorami oraz faszerowane jajka. 
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI








