
CANAL+ KuchniaProgram TV na Niedziela 31.08.2025
6:00
Ugotuj mi, mamo! 2 (4)magazyn kulinarny
Iwona Zasuwa, autorka bloga Smakoterapia, zaskakuje pomysłowością dań dla dzieci. Prowadząca gotuje w towarzystwie mam i ich pociech.
- 6:30Pasta i basta (6)
magazyn kulinarny
Tomasz Jakubiak prezentuje krótkie przepisy na aromatyczne i pyszne włoskie dania
6:40
Ugotuj mi, mamo! 2 (5)magazyn kulinarny
Iwona Zasuwa, autorka bloga Smakoterapia, zaskakuje pomysłowością dań dla dzieci. Prowadząca gotuje w towarzystwie mam i ich pociech.
7:15
- 8:00ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Ryby (3)
magazyn poradnikowy
Widzowie poznają tajniki gotowania hiszpańskich potraw.
- 8:30ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Zupy (4)
magazyn poradnikowy
Widzowie poznają tajniki gotowania hiszpańskich potraw.
9:00
Nie tylko kimchi (3)magazyn kulinarny
Min i Kuba to polsko-koreańskie małżeństwo. Prowadzą kilka restauracji i wciąż są głodni wyzwań. Odkrywają przed widzami tajniki koreańskiego menu i zdradzają zasady azjatyckiego savoir-vivre'u.
9:30
Nie tylko kimchi (4)magazyn kulinarny
Min i Kuba to polsko-koreańskie małżeństwo. Prowadzą kilka restauracji i wciąż są głodni wyzwań. Odkrywają przed widzami tajniki koreańskiego menu i zdradzają zasady azjatyckiego savoir-vivre'u.
10:00
Nie tylko kimchi (5)magazyn kulinarny
Min i Kuba, polsko-koreańskie małżeństwo, zapraszają na wspólne gotowanie. Odkrywają przed widzami tajniki koreańskiego menu i zdradzają zasady azjatyckiego savoir-vivre'u.
10:30
Nie tylko kimchi (6)magazyn kulinarny
Min i Kuba to polsko-koreańskie małżeństwo. Prowadzą kilka restauracji i wciąż są głodni wyzwań. Odkrywają przed widzami tajniki koreańskiego menu i zdradzają zasady azjatyckiego savoir-vivre'u.
11:00
Przepisy Ainsleya na dobry nastrój (2)serial dokumentalny
Szef kuchni Ainsley Harriott wyrusza wraz z Josephem Dennisonem w podróż po Wielkiej Brytanii. Razem odkrywają lokalne smaki i specjały - od Norfolk i Cotswolds po Walię Północną i Wybrzeże Jurajskie.
- 12:00Jamie gotuje w Gruzji
film dokumentalny, Wielka Brytania 2024
Jamie Oliver odkrywa gwarne targi Tbilisi, knajpki i słynny winiarski region - Kachetię. Podpatruje lokalnych kucharzy i próbuje tradycyjnych potraw, takich jak chinkali i czakapuli.
12:55
Stanley Tucci. W poszukiwaniu włoskich smaków (1)serial dokumentalny
Nominowany do Oscara aktor i zdobywca Złotych Globów odwiedza Włochy. Gości w każdym z dwudziestu regionów Italii, aby poznać ich niepowtarzalną kuchnię, a poprzez nią także ich kulturę i historię.
- 13:40Włoska kuchnia Gino: Piękno tradycji (1)
serial dokumentalny
Gino D'Acampo podróżuje z południa na północ słonecznej Italii, by poznawać sekrety regionalnych dań. Wyprawę rozpoczyna w rodzinnym Torre Del Greco. Odwiedza też m.in. urzekającą Toskanię.
- 14:05Włoska kuchnia Gino: Piękno tradycji (2)
serial dokumentalny
Gino D'Acampo podróżuje z południa na północ słonecznej Italii, by poznawać sekrety regionalnych dań. Wyprawę rozpoczyna w rodzinnym Torre Del Greco. Odwiedza też m.in. urzekającą Toskanię.
14:35
Przepisy Ainsleya na dobry nastrój (3)serial dokumentalny
Szef kuchni Ainsley Harriott wyrusza wraz z Josephem Dennisonem w podróż po Wielkiej Brytanii. Razem odkrywają lokalne smaki i specjały - od Norfolk i Cotswolds po Walię Północną i Wybrzeże Jurajskie.
15:30
Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2)magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
15:55
Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
16:20
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)magazyn kulinarny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
16:50
Bosacka daje radę 3: Bez cukru (1)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka udowadnia, że warto czytać etykiety i rozsądnie robić zakupy. Przygotowuje zdrowsze wersje tradycyjnych dań. W tym sezonie będą to m.in. potrawy bez cukru, laktozy i tłuszczu.
17:20
Bosacka daje radę 3: Bez alkoholu (2)magazyn poradnikowy
Do wielu dań i deserów dodaje się alkohol. Katarzyna Bosacka radzi, czym go zastąpić, nie obniżając walorów smakowych. Przygotuje krewetki w sosie winnym bez wina i pasztet mięsny z sokiem z wiśni.
- 17:50U sąsiadów w kuchni (15)
serial dokumentalny
Kulinarna wyprawa dookoła globu. Autorzy ukazują ludzi, którzy zajmują się produkcją żywności i gotowaniem w duchu slow food. Śledzą wysiłki rolników, rybaków, producentów serów, oliwy i wina.
- 18:20U sąsiadów w kuchni (16)
serial dokumentalny
Kulinarna wyprawa dookoła globu. Autorzy ukazują ludzi, którzy zajmują się produkcją żywności i gotowaniem w duchu slow food. Śledzą wysiłki rolników, rybaków, producentów serów, oliwy i wina.
18:55
M jak mięso 4: Włochy (7)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Włoszech czy USA.
19:20
M jak mięso 4: USA (8)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Włoszech czy USA.
19:50
Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień (17)magazyn kulinarny
Mistrz kuchni zaprasza do domu w Essex. Prezentuje przepisy dla całej rodzin, pokazując, jak przygotować smaczne, proste, kreatywne i zdrowe dania. Co ważne, ich przyrządzenie nie zajmuje wiele czasu.
20:15
Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień (18)magazyn kulinarny
Mistrz kuchni zaprasza do domu w Essex. Prezentuje przepisy dla całej rodzin, pokazując, jak przygotować smaczne, proste, kreatywne i zdrowe dania. Co ważne, ich przyrządzenie nie zajmuje wiele czasu.
- 20:50Wyjątkowe smaki miast: Apulia (1)
program rozrywkowy
Fred Sirieix wraz z cenionymi szefami kuchni i krytykami kulinarnymi odwiedza różne zakątki świata, by skosztować lokalnych przysmaków. Kucharze i recenzenci zaprezentują mu swoje ulubione lokalne.
21:55
U sąsiadów w kuchni 12 (7)serial dokumentalny
Autorzy kontynuują podróż dookoła globu szlakiem lokalnych smaków. Przybliżą tradycje kulinarne Serbii, Liechtensteinu, Hiszpanii, Niemiec, Szwecji, Francji, Polski, Portugalii, Martyniki i Sycylii.
22:25
U sąsiadów w kuchni 12 (8)serial dokumentalny
Autorzy kontynuują podróż dookoła globu szlakiem lokalnych smaków. Przybliżą tradycje kulinarne Serbii, Liechtensteinu, Hiszpanii, Niemiec, Szwecji, Francji, Polski, Portugalii, Martyniki i Sycylii.
23:00
U sąsiadów w kuchni 12 (9)serial dokumentalny
Autorzy kontynuują podróż dookoła globu szlakiem lokalnych smaków. Przybliżą tradycje kulinarne Serbii, Liechtensteinu, Hiszpanii, Niemiec, Szwecji, Francji, Polski, Portugalii, Martyniki i Sycylii.
23:30
U sąsiadów w kuchni 12 (10)serial dokumentalny
Autorzy kontynuują podróż dookoła globu szlakiem lokalnych smaków. Przybliżą tradycje kulinarne Serbii, Liechtensteinu, Hiszpanii, Niemiec, Szwecji, Francji, Polski, Portugalii, Martyniki i Sycylii.
0:00
Anthony Bourdain - miejsca nieznane 6 (1)serial dokumentalny
Anthony Bourdain udaje się do znanych miejsc, które pokazuje z nowej strony. Leci m.in. do Okinawy, na Kubę i Borneo. Sprawdza nie tylko, co można tam zjeść i przygląda się lokalnej kulturze.
0:50
Anthony Bourdain - miejsca nieznane 6 (2)serial dokumentalny
Anthony Bourdain udaje się do znanych miejsc, które pokazuje z nowej strony. Leci m.in. do Okinawy, na Kubę i Borneo. Sprawdza nie tylko, co można tam zjeść i przygląda się lokalnej kulturze.
1:40
Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek (6)magazyn kulinarny
Jagna Niedzielska, popularyzatorka nurtu zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności. Radzi, jak efektywnie wykorzystywać dostępne w kuchni produkty, by zminimalizować straty.
2:10
Zielona rewolucja Marty Dymek (3)magazyn kulinarny
Popularna blogerka Marta Dymek w każdym odcinku próbuje przekonać zaproszonego gościa do kuchni wegetariańskiej. Prowadząca pokaże, jak zastąpić potrawy mięsne ich jarskimi wariacjami.
2:45
Zielona rewolucja Marty Dymek (4)magazyn kulinarny
Popularna blogerka Marta Dymek w każdym odcinku próbuje przekonać zaproszonego gościa do kuchni wegetariańskiej. Prowadząca pokaże, jak zastąpić potrawy mięsne ich jarskimi wariacjami.
3:20
Bitwa na smaki: David vs Matteo 2: Dania na szybko - Milena Sadurek (11)magazyn kulinarny
Drugi sezon kulinarnych potyczek Davida i Matteo. Francuski oraz włoski kucharz po raz kolejny skrzyżują noże i zawalczą o laur pierwszeństwa. W rolę sędziów wcielą się zaproszeni do studia goście.
3:55
Jakubiak rozgryza...: Kambodżański prohok (5)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
4:20
Domowa piekarnia Kucharskiego 3: Pieczywo skandynawskie (8)magazyn kulinarny
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
- 4:55365 obiadów Mariety Mareckiej 5 (1)
magazyn kulinarny
Marieta Marecka prezentuje jak przygotować obiad dla całej rodziny. Prowadząca udzieli kilku wskazówek dotyczących tego, co i za ile kupić oraz jakie składniki można zastąpić tańszymi zamiennikami.
- 5:30365 obiadów Mariety Mareckiej 5 (2)
magazyn kulinarny
Marieta Marecka prezentuje jak przygotować obiad dla całej rodziny. Prowadząca udzieli kilku wskazówek dotyczących tego, co i za ile kupić oraz jakie składniki można zastąpić tańszymi zamiennikami.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI