
Food NetworkProgram TV na Sobota 31.05.2025
19:35
Wiem, co jem (9/15)magazyn poradnikowy
Polacy uwielbiają karkówkę, jednak dietetycy ostrzegają, że tłuszcz wieprzowy jest bardzo szkodliwy. Katarzyna Bosacka sprawdzi wszystkie fakty i mity na temat tego mięsa.
- 20:05Martin Yan i wszystkie smaki Azji (7)
serial dokumentalny
Szef kuchni zaprasza przyjaciół na ucztę pełną azjatyckich smaków. Podczas spotkań serwuje szybkie i proste dania inspirowane podróżami. Do jego kuchni zaglądają też goście, m.in. Marinka Susanto.
- 20:40Martin Yan i wszystkie smaki Azji (1/8)
serial dokumentalny
Martin Yan od ponad 20 lat przemierza Azję. W swojej kuchni łączy doświadczenie z charakterystycznym stylem gotowania, by tworzyć dania inspirowane ludźmi i miejscami, które napotkał na swojej drodze.
21:15
Kuchenne rewolucje (12/15)program rozrywkowy
Beata prowadziła w Gubinie sklep z ubraniami, ale gdy biznes przestał się opłacać, otworzyła restaurację. Lokal nieźle prosperował, dopóki nie zachorowała Elżbieta, doskonała kucharka i organizatorka.
22:20
Kuchenne rewolucje (13/15)program rozrywkowy
Bistro 'Obora' otworzyli Waldek i jego życiowa partnerka, Mariola. Oboje nie mieli żadnego doświadczenia w prowadzeniu restauracji. Lokal położony jest przy głównej drodze, ma jednak niewielu gości.
23:20
Magda gotuje internet (4/8)magazyn kulinarny
Gościem odcinka jest Lidia Popiel, fotografka i modelka. Prowadząca zaprosi swoją rozmówczynię do wspólnego przygotowania zupy serowej z grzanką z chałki pokrytej lukrem.
- 23:55Przepisy prosto z serca (7/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
- 0:30Szczypta smaku (1/8)
magazyn kulinarny
Agata i Olga sięgną do przepisów, które udało im się zdobyć podczas podróży na Sycylię, na greckie wyspy i do Turcji. Prowadzące podpowiedzą, jak pokonać chandrę dzięki sycylijskim smakom.
- 1:00Szczypta smaku (2/8)
magazyn kulinarny
Agata i Olga odtwarzają potrawy przyrządzane przez bohaterów filmowych. W baśniowy klimat francuskiej 'Amelii' wprowadzi creme brulée. Zainspirowane filmem 'Czekolada', przygotują też zdrowe trufle.
1:35
Apetyt na miłość (8/12)program rozrywkowy
Beata to wokalista i aktorka, a zarazem trenerka impostacji głosu. Uwielbia jazz i swojego maltańczyka, Wendy. O jej względy zawalczą trener boksu oraz Paweł, który marzy o otworzeniu włoskiej knajpy.
2:35
Barbecue na wypasie (9/13)magazyn kulinarny
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący El Laucha wraz z przyjaciółmi przygotowuje przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
3:10
Człowiek, ogień i wyżerka (13)magazyn kulinarny
W Luizjanie wędzone mięso pojawia się w wielu daniach kuchni Cajun. W Nowym Orleanie Roger Mooking spotyka szefa kuchni Nathaniala Zimeta. Wspólnie przygotują wędzone skrzydełka kurczaka Buffalo.
3:40
Człowiek, ogień i wyżerka (1/6)magazyn kulinarny
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
4:10
Król mięsa (3/6)magazyn kulinarny
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
4:50
Gotowanie z miłości (6)magazyn kulinarny
Sarah Benjamin i Nik Michael Imran staje do kulinarnej rywalizacji. Tworzą wyjątkowe i przystępne cenowo dania na rodzinne uroczystości. Po uczcie to goście zdecydują, czyje potrawy podbiły ich serca.
5:25
Kuchnia czynna całą dobęmagazyn kulinarny
Omenaa Mensah, znana prezenterka pogody, wspólnie ze swoją 6-letnią córeczką prezentuje dania, które każdemu przypadną do gustu.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI