
Food Network Program TV na dziś
5:15
Pyszne 25 (3/8)magazyn kulinarny
Anna przyrządza dania, których bazą jest kruche ciasto. Na początek przygotuje 'odwróconą' tartę z pomidorami i szalotkami. Połączy łososia z czarnymi oliwkami i suszonymi pomidorami z ciastem.
5:10
Pyszne 25 (5/12)magazyn kulinarny
Anna Starmach pokaże, jak szybko przygotować dania dla niezapowiedzianych gości. Poda kluski ze szpinakiem i pomidorami koktajlowymi. Kolejną potrawą będzie kurczak z pieczarkami i groszkiem.
6:00
Wiem, co jem (1/10)magazyn poradnikowy
Hasła reklamujące wody butelkowane często mijają się z prawdą. Katarzyna Bosacka poradzi widzom, jak odróżnić dobrej jakości wodę mineralną od zwykłej kranówki.
6:35
Perfekcyjni gospodarze (1/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
7:40
Perfekcyjni gospodarze (2/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
8:45
Niech wygra lepsze menu (8/10)reality show
Damiano Carrara, światowej sławy włoski szef kuchni i cukiernik, oraz Gino D'Acampo, legendarny szef kuchni i przedsiębiorca, prowadzą dwa zespoły, które muszą przygotować menu dla 20 osób.
9:50
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (11/12)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka wyjaśnia, czy ufać rekomendacjom na produktach. Eksperci tłumaczą, jak odróżnić certyfikaty gwarantujące jakość od oszustwa. Widzowie dowiedzą się też, jak wybrać czajnik.
10:35
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (12)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka zdradzi, czy spożywane produkty mają wpływ na zdrowie. Podpowie, co jeść, by uniknąć nadciśnienia, miażdżycy, cukrzycy i nowotworów. Omówi również sposoby na ból gardła.
11:20
Apetyt na miłość (11/12)program rozrywkowy
Kasia jest znana z zamiłowania do kaszy jaglanej. Jakiś czas temu chciała podbić swoim daniem serce bohatera innego odcinka. Teraz to ona wybiera. O jej względy zabiegają Marcin, Kamil i Mateusz.
12:20
Makłowicz w drodze (9/11)magazyn kulinarny
Tym razem Robert Makłowicz zachwyca się kwitnącymi sadami w Norwegii. Bierze udział w degustacji cydrów w Utne oraz odwiedza chatę wikingów, którzy raczyli się piwem i miodem pitnym.
12:55
Makłowicz w drodze (10/11)magazyn kulinarny
Kucharz kontynuuje rozdział norweskich tradycji. Tym razem bierze udział w połowie krabów, odwiedza rybne delikatesy oraz je smażonego z estragonem dorsza i przegrzebki z zielonymi szparagami.
13:30
Kuchenne rewolucje (5/14)program rozrywkowy
Dorota prowadziła już kilka barów w Lubinie. Restaurację Rodzinną założyła pół roku wcześniej. Miała ona być przyjazna rodzinom, stąd nazwa i menu, na które składały się wyłącznie polskie dania.
14:30
Kuchenne rewolucje (6/14)program rozrywkowy
Restauracja Italian House mieści się w zabytkowej kamienicy w samym sercu Torunia. Jej właścicielem jest Maciek. Niestety jego brak doświadczenia szybko zaczęli wykorzystywać pracownicy.
- 15:30Molly gotuje na farmie (12/13)
magazyn kulinarny
Blogerka kulinarna, Molly Yeh, w swoim przytulnym wiejskim domu przygotowuje dania związane z jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do amerykańskiej kuchni.
- 16:05Molly gotuje na farmie (13)
magazyn kulinarny
Blogerka kulinarna, Molly Yeh, w swoim przytulnym wiejskim domu przygotowuje dania związane z jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do amerykańskiej kuchni.
16:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (15/17)magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (16/17)magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
17:45
MasterChef Junior (6/10)program rozrywkowy
Młodzi kucharze przygotują dania z owocami morza. Gościem drugiej części odcinka jest zwyciężczyni 'MasterChefa', Beata Śniechowska. Zaprezentuje, jak przygotować soczyste oraz smaczne steki warzywne.
19:10
Sąsiedzi kontra sąsiedzi (2/8)program rozrywkowy
Nad jeziorem Jeziorak w jednym bloku mieszkają zawodnicy i sędziowie rywalizacji tego odcinka. W jednej drużynie startują Gosia i Paweł. Ich rywalami są aktywista Marcin wraz z sąsiadem Damianem.
20:15
Kulinarna misja w Malezji (9/12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i malezyjska DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Tym razem rozszerzają obszar poszukiwań poza Kuala Lumpur.
20:50
Kulinarna misja w Malezji (10/12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i malezyjska DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Tym razem rozszerzają obszar poszukiwań poza Kuala Lumpur.
21:25
Mordercza kuchnia: na ostrzu noża (5/9)reality show
Szefowie kuchni stają do kulinarnych pojedynków, w których dozwolone są sabotaż i podstęp. Każdy z uczestników otrzymuje 25 tys. dol. Może je wydać, by zdobyć przewagę albo pokrzyżować plany rywali.
22:30
Półwysep słodyczy (1/12)serial dokumentalny
Katia Follesa i Damiano Carrara odwiedzają renomowane cukiernie we Włoszech. W każdym odcinku właściciele trzech wybranych lokali starają się skraść podniebienia sędziów oraz swoich przeciwników.
23:50
Perfekcyjni gospodarze (2/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
0:55
Perfekcyjni gospodarze (1/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
2:05
Apetyt na miłość (11/12)program rozrywkowy
Kasia jest znana z zamiłowania do kaszy jaglanej. Jakiś czas temu chciała podbić swoim daniem serce bohatera innego odcinka. Teraz to ona wybiera. O jej względy zabiegają Marcin, Kamil i Mateusz.
3:05
Człowiek, ogień i wyżerka (1)magazyn kulinarny
Roger Mooking szkoli się u dwóch mistrzów barbecue w Charleston w Karolinie Południowej. Prowadzący odwiedza również Lewis Barbecue w Teksasie. John Lewis przyrządza tu dania z kuchni meksykańskiej.
3:35
Człowiek, ogień i wyżerka (2)magazyn kulinarny
Roger Mooking zmierza do Liberty Kitchen w Houston, gdzie szef kuchni Lance Fegen zbudował ogromny grill argentyński opalany drewnem. Wspólnie przygotowują tradycyjną, pieczoną świnię.
4:05
Człowiek, ogień i wyżerka (3)magazyn kulinarny
Prowadzący odwiedza Burn Original BBQ w Houston. Roy Burn zaczął swoją przygodę z barbecue w 1973 roku. Cztery dekady później rodzina kontynuuje tę tradycję. Roger wyrusza też do Breaux Bridge L.A.
4:35
Pyszne 25 (4/12)magazyn kulinarny
Anna Starmach zaprezentuje szybki posiłek do pracy. Przyrządzi podpłomyki z dodatkiem kurczaka, sałatkę wietnamską z makaronem ryżowym i kiełkami soi oraz kuskus z grillowaną piersią indyka.
5:10
Pyszne 25 (5/12)magazyn kulinarny
Anna Starmach pokaże, jak szybko przygotować dania dla niezapowiedzianych gości. Poda kluski ze szpinakiem i pomidorami koktajlowymi. Kolejną potrawą będzie kurczak z pieczarkami i groszkiem.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI