
Food Network Program TV na dziś
23:55
Z chlebem i oliwą (1/8)magazyn kulinarny
Enrica zdradza kulinarne sekrety łączące przepisy na chleb i dania, które się z nim komponują. Proponuje ośmiorniczki, krewetki, gulasz z owoców morza, rogaliki, chleb orkiszowy i inne smakołyki.
0:30
Wiem, co jem (7/16)magazyn poradnikowy
Bakalie stają się symbolem zdrowego trybu życia. Tymczasem Inspekcja Handlowa znalazła w tych produktach m.in. kokony owadów i pleśń. Katarzyna Bosacka demaskuje nieuczciwe sztuczki producentów.
1:05
Wiem, co jem (8/16)magazyn poradnikowy
Jajko to jeden z najbardziej wartościowych produktów. Katarzyna zdradzi, które są lepsze: fermowe czy wiejskie, z ciemną czy z jasną skorupką, od zwykłej kury, zielononóżki, a może od przepiórki...
1:40
Apetyt na miłość (6/12)program rozrywkowy
Remigiusz chciałby się już ustatkować. Przyznaje, że jeśli chodzi o sprawy domu, pozostaje tradycjonalistą. Jego przyszła żona musi dobrze gotować. Wśród kandydatek są Julia, Oliwia i Marcelina.
2:40
Ulubione przysmaki Ameryki (8/13)magazyn kulinarny
Roger Mooking wyrusza w kulinarną podróż, by znaleźć potrawy godne uwagi. Dla niego żaden lokal nie jest położony zbyt daleko, a każdy jest wart wyprawy, jeśli to w nim serwują wyśmienite dania.
3:35
Ulubione przysmaki Ameryki (9/13)magazyn kulinarny
Roger Mooking wyrusza w kulinarną podróż, by znaleźć potrawy godne uwagi. Dla niego żaden lokal nie jest położony zbyt daleko, a każdy jest wart wyprawy, jeśli to w nim serwują wyśmienite dania.
4:35
Amatorzy kontra zawodowcy (12)teleturniej kulinarny
Eddie Jackson zaprasza pasjonatów gotowania do starcia z uznanymi szefami kuchni. Jeden głos od przypadkowych degustatorów może zaważyć na tym, że amator sztuki kulinarnej wygra 5 tysięcy dolarów.
5:10
Amatorzy kontra zawodowcy (1/10)teleturniej kulinarny
Eddie Jackson rzuca kucharzom amatorom wyzwanie życia. Muszą oni zmierzyć się w jednorundowym gotowaniu z uznanymi szefami kuchni na świecie. Wszystko, czego potrzebują, to tylko jeden głos uznania.
5:20
Pyszne 25 (2/12)magazyn kulinarny
Przyjęcia zazwyczaj wiążą się z długimi godzinami w kuchni. Anna Starmach ma na to lekarstwo. Pokaże, jak zrobić pyszne i błyskawiczne potrawy. Przyrządzi m.in. pikantne minitortille w kokilkach.
6:00
Wiem, co jem (9/16)magazyn poradnikowy
Polacy kochają grillowanie. Katarzyna Bosacka zdradzi, czy potrawy z rusztu są rakotwórcze. Przyjrzy się również sklepowym doprawionym mięsom i gotowym mieszankom przypraw do grilla.
- 6:35Słodki świat Renata (4/8)
magazyn kulinarny
Włoski cukiernik i mistrz projektowania ciast, Renato Ardonino, w swojej pracowni przygotowuje desery, które dzięki jego wyrafinowanemu kunsztowi zamieniają się w słodkie rzeźby.
7:35
Z chlebem i oliwą (2/8)magazyn kulinarny
Prowadząca szykuje menu piknikowe: półsłodkie bułeczki oraz sałatkę z krewetek z pomarańczą i sezamem.
8:10
Z chlebem i oliwą (1/8)magazyn kulinarny
Enrica zdradza kulinarne sekrety łączące przepisy na chleb i dania, które się z nim komponują. Proponuje ośmiorniczki, krewetki, gulasz z owoców morza, rogaliki, chleb orkiszowy i inne smakołyki.
8:45
Niech wygra lepsze menu (4/10)reality show
Damiano Carrara, światowej sławy włoski szef kuchni i cukiernik, oraz Gino D'Acampo, legendarny szef kuchni i przedsiębiorca, prowadzą dwa zespoły, które muszą przygotować menu dla 20 osób.
9:50
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (7/12)magazyn poradnikowy
85% Polaków codziennie odczuwa stres i niepokój. Spora część szuka wtedy szczęścia na talerzu. Tymczasem cukier w słodyczach daje energię na krótko, a śmieciowe jedzenie to puste kalorie.
10:35
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (8/12)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka pokazuje, jak sklepy manipulują datą przydatności jedzenia. Niektóre produkty można spożywać nawet rok po terminie. Prowadząca doradza też, czym się kierować przy zakupie suszarki.
11:20
Apetyt na miłość (7/12)program rozrywkowy
Bohater odcinka to 30-letni Wojtek. Jest rzecznikiem prasowym, a jego pasją to taniec i jazda na motorze. O jego względy zawalczy m.in. barmanka Iza oraz Kasia, miłośniczka zdrowego trybu życia.
12:20
Makłowicz w drodze (1/11)magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz przemierza wybrzeże Belgii i przybliża widzom jego historię. Unikatem w skali całego Morza Północnego jest... konny połów krewetek w miejscowości Oostduinkerke.
12:55
Makłowicz w drodze (2/11)magazyn kulinarny
Morskie wybrzeże Belgii to kolejny punkt na mapie podróży Roberta Makłowicza. Najważniejszym przystankiem na trasie jest Ostenda. Unikatem w skali Morza Północnego jest konny połów krewetek.
13:30
Kuchenne rewolucje (1/14)program rozrywkowy
Małżonkowie Małgosia i Marcin nie potrafili ustalić, jaki profil powinien mieć ich lokal. Marcin, kucharz z dużym doświadczeniem, chciał prowadzić restaurację, Małgosia - kawiarnię.
14:30
Kuchenne rewolucje (2/14)program rozrywkowy
Otwarcie pizzerii było spełnieniem marzeń Radka, który zdecydował się samodzielnie wykonać piec opalany drewnem. Sam zadbał o wystrój i menu. Klienci nie docenili jego starań i lokal świeci pustkami.
- 15:30Molly gotuje na farmie (8/13)
magazyn kulinarny
Blogerka kulinarna, Molly Yeh, w swoim przytulnym wiejskim domu przygotowuje dania związane z jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do amerykańskiej kuchni.
- 16:05Molly gotuje na farmie (9/13)
magazyn kulinarny
Blogerka kulinarna, Molly Yeh, w swoim przytulnym wiejskim domu przygotowuje dania związane z jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do amerykańskiej kuchni.
16:35
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (11/17)magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
17:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim (12/17)magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie.
17:45
MasterChef Junior (4/10)program rozrywkowy
Mali kucharze przygotowują dania z halibutów. Wcześniej jednak Michel Moran pokazuje im, jak profesjonalnie je filetować. Druga część odcinka jest poświęcona klasycznej polędwicy Wellington.
19:15
Miłość od kuchni (8)program rozrywkowy
Natalia pracuje w branży finansowej. Kocha zwierzęta i mnóstwo czasu poświęca swojemu psu Fibiemu. Szuka kogoś, kto podzieli jej zainteresowania. Obejrzy mieszkania trzech kandydatów.
20:10
Kulinarna misja w Malezji (11/12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Próbują ulicznych potraw, a potem - inspirując się nimi - tworzą swoje dania.
20:45
Kulinarna misja w Malezji (12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Malcolm Goh i DJ-ka radiowa Tham Zher Peen podejmują współpracę, aby wyśledzić wyjątkowe malezyjskie smaki. Próbują ulicznych potraw, a potem - inspirując się nimi - tworzą swoje dania.
21:20
Mordercza kuchnia: na ostrzu noża (3/9)reality show
Szefowie kuchni stają do kulinarnych pojedynków, w których dozwolone są sabotaż i podstęp. Każdy z uczestników otrzymuje 25 tys. dol. Może je wydać, by zdobyć przewagę albo pokrzyżować plany rywali.
22:25
Niech wygra lepsze menu (9/10)reality show
Damiano Carrara, światowej sławy włoski szef kuchni i cukiernik, oraz Gino D'Acampo, legendarny szef kuchni i przedsiębiorca, prowadzą dwa zespoły, które muszą przygotować menu dla 20 osób.
23:30
Z chlebem i oliwą (2/8)magazyn kulinarny
Prowadząca szykuje menu piknikowe: półsłodkie bułeczki oraz sałatkę z krewetek z pomarańczą i sezamem.
0:05
Z chlebem i oliwą (1/8)magazyn kulinarny
Enrica zdradza kulinarne sekrety łączące przepisy na chleb i dania, które się z nim komponują. Proponuje ośmiorniczki, krewetki, gulasz z owoców morza, rogaliki, chleb orkiszowy i inne smakołyki.
0:40
Wiem, co jem (9/16)magazyn poradnikowy
Polacy kochają grillowanie. Katarzyna Bosacka zdradzi, czy potrawy z rusztu są rakotwórcze. Przyjrzy się również sklepowym doprawionym mięsom i gotowym mieszankom przypraw do grilla.
1:15
Wiem, co jem (10/16)magazyn poradnikowy
Polacy zjadają aż 106 mln litrów zimnych sosów rocznie, tj. prawie 3 litry na osobę, najwięcej oczywiście w sezonie grillowym. Okazuje się, że sklepowy majonez jest bez jajek, a ketchup bez pomidorów.
1:50
Apetyt na miłość (7/12)program rozrywkowy
Bohater odcinka to 30-letni Wojtek. Jest rzecznikiem prasowym, a jego pasją to taniec i jazda na motorze. O jego względy zawalczy m.in. barmanka Iza oraz Kasia, miłośniczka zdrowego trybu życia.
2:50
Ulubione przysmaki Ameryki (10/13)magazyn kulinarny
Roger Mooking wyrusza w kulinarną podróż, by znaleźć potrawy godne uwagi. Dla niego żaden lokal nie jest położony zbyt daleko, a każdy jest wart wyprawy, jeśli to w nim serwują wyśmienite dania.
3:45
Ulubione przysmaki Ameryki (11/13)magazyn kulinarny
Roger Mooking wyrusza w kulinarną podróż, by znaleźć potrawy godne uwagi. Dla niego żaden lokal nie jest położony zbyt daleko, a każdy jest wart wyprawy, jeśli to w nim serwują wyśmienite dania.
4:45
Pyszne 25 (1/12)magazyn kulinarny
Anna Starmach pokaże, jak przygotować wyśmienite śniadania. Zdradzi przepis na owsiankę zapiekaną w piekarniku i podaną z karmelizowanymi orzechami. Następnie poda tosty z różnymi dodatkami.
5:20
Pyszne 25 (2/12)magazyn kulinarny
Przyjęcia zazwyczaj wiążą się z długimi godzinami w kuchni. Anna Starmach ma na to lekarstwo. Pokaże, jak zrobić pyszne i błyskawiczne potrawy. Przyrządzi m.in. pikantne minitortille w kokilkach.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI