Food Network Program TV na dziś
- 3:45Pojedynek o fartuch w Las Vegas (1/6)
reality show
Anne Burrell prowadzi rozmowy kwalifikacyjne na stanowisko w nowej restauracji w Flamingo Resort and Casino. Kandydaci przejmują lokal na jedną kolację, aby udowodnić, że potrafią nim zarządzać.
- 4:30Dieta czy cud? (3/8)
magazyn poradnikowy
Przeciętny Polak spożywa 44 kg cukru rocznie. Znajduje się on zarówno w słodyczach, jak i wędlinach. Kinga Zawodnik zupełnie go odstawi i przetestuje wyroby light. Przejdzie również kurację chromową.
- 5:05Człowiek kontra jedzenie (12/32)
magazyn kulinarny
Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
- 5:25Człowiek kontra jedzenie (13/32)
magazyn kulinarny
Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
- 5:30Człowiek kontra jedzenie (15/32)
magazyn kulinarny
Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
- 6:00Pyszne 25 (1/8)
magazyn kulinarny
Ania Starmach zdradzi proste przepisy na zupę. Obali mit, że jej przygotowanie jest czasochłonne i skomplikowane. Przygotuje rosół, pomidorową, a także zupę cebulową z grzankami i serem.
- 6:35Pyszne 25 (2/8)
magazyn kulinarny
Ania pokaże, jak przygotować rybę. Na początek zdradzi przepis na pstrąga z grilla podawanego ze szparagami oraz sałatką. Przy okazji widzowie poznają kilka praktycznych wskazówek kulinarnych.
- 7:10Molly gotuje na farmie (9/13)
magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
- 7:45Molly gotuje na farmie (11/13)
magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
- 8:20Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (3/13)
magazyn poradnikowy
Co trzeci Polak raz w tygodniu żywi się jedzeniem z proszku. Atrakcyjne opakowania kryją szkodliwe substancje, które niszczą wątrobę, żołądek i nerki. Prowadząca odwiedza producenta maltodekstryny.
- 9:05Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (5/13)
magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka przekona się, co można znaleźć w sałatkach ze sklepu i surówkach z restauracyjnego menu. Odkryje też, z czego składa się sos ziołowy i co zawierają w sobie inne dodatki do sałatek.
- 9:50Symon gotuje w domu (6/13)
magazyn kulinarny
Michael Symon próbuje zachęcić wszystkich do przygotowywania łatwych kolacji na świeżym powietrzu. Prowadzący dzieli się z widzami programu wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi grillowania.
- 10:25Symon gotuje w domu (7/13)
magazyn kulinarny
Michael Symon próbuje zachęcić wszystkich do przygotowywania łatwych kolacji na świeżym powietrzu. Prowadzący dzieli się z widzami programu wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi grillowania.
- 11:00Makłowicz w drodze (1/3)
magazyn kulinarny
Kucharz zwiedza Wiedeń. Zagląda na brunch do restauracji z nowoczesną kuchnią i gości w gospodzie, której historia sięga 1536 roku. Przyrządza cielęcą wątróbkę po tyrolsku.
- 11:35Makłowicz w drodze (2/3)
magazyn kulinarny
Pierwszym celem wyprawy Roberta Makłowicza jest górskie schronisko Dolomiten Hütte. Podróżujący kucharz przyrządza krupnik z pęczaku. Następnie przygląda się, jak powstaje słynny miejscowy sznaps.
- 12:10Makłowicz w drodze (3)
magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz wjeżdża kolejką na wysokość prawie 2500 m, by podziwiać panoramę Alp Oeztalskich. Sprawdza menu restauracji na stoku i odwiedza najstarszy dom w Kühtai, dawny pałacyk myśliwski.
- 12:45Subiektywny ranking smaków (1/8)
program rozrywkowy
Widzowie poznają najpopularniejszą potrawę na całym świecie. Twórcy wyjaśnią również, z jakiego powodu Polacy tak uwielbiają włoską pizzę oraz ujawnią tajemnicę amerykańskiego brownie.
- 13:20Subiektywny ranking smaków (2/8)
program rozrywkowy
Odcinek poświęcony jedzeniu idealnym na odpoczynek i stres. Dzięki tym potrawom można zapomnieć o troskach.
- 13:55Subiektywny ranking smaków (3/8)
program rozrywkowy
Streetfoody cieszą się popularnością. Widzowie dowiedzą się, czy dla Japończyków sushi to przysmak, czy angielskie potrawy z ulicy ograniczają się do fish and chips oraz co jest specjałem w Tajwanie.
- 14:30Rodzinne przepisy Joanny (1/6)
magazyn kulinarny
Prowadząca dzieli się przepisem na kurczaka w cieście. Inspiracją do powstania potrawy była miłość jej dzieci do tłuczonych ziemniaków. Serwuje danie z sałatką szpinakową. Na deser poda ciasto kahlua.
- 15:05Rodzinne przepisy Joanny (2/6)
magazyn kulinarny
Prowadząca przygotowuje domowy makaron z sosem z dodatkiem wódki, faszerowane grzyby i kawowe lody. Deser umieszcza w gofrowych rożkach oblanych czekoladą. Chip chętnie zostaje testerem smaku.
- 15:4010 zadań specjalnych Michela Morana (9/10)
program rozrywkowy
W tym odcinku zadaniem Michela Morana jest udowodnić jak wiele kulinarnych wspaniałości znajdziemy w lesie. Do tych naturalnych skarbów należą m.in. jadalne liście i korzenie.
- 16:15Molly gotuje na farmie (9/13)
magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
- 16:45MasterChef Nastolatki (1/8)
program rozrywkowy
Miłośnicy sztuki kulinarnej w wieku od 13 do 17 lat rywalizują o tytuł najlepszego kucharza nastolatków. Ich wysiłki oceniają Michel Moran, Tomasz Jakubiak i Dorota Szelągowska.
- 18:15Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (3/13)
magazyn poradnikowy
Co trzeci Polak raz w tygodniu żywi się jedzeniem z proszku. Atrakcyjne opakowania kryją szkodliwe substancje, które niszczą wątrobę, żołądek i nerki. Prowadząca odwiedza producenta maltodekstryny.
- 19:00Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (5/13)
magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka przekona się, co można znaleźć w sałatkach ze sklepu i surówkach z restauracyjnego menu. Odkryje też, z czego składa się sos ziołowy i co zawierają w sobie inne dodatki do sałatek.
- 19:45Kuchnia jak u mamy (28/30)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
- 20:20Gorrrąca kuchnia Franco (3/6)
magazyn kulinarny
Światowej klasy szef kuchni, Franco Noriega, przygotowuje proste dania inspirowane jego peruwiańskimi korzeniami i podróżami. Swoim gościom serwuje potrawy, umilając posiłek rodzinnymi historiami.
- 20:55Gorrrąca kuchnia Franco (4/6)
magazyn kulinarny
Światowej klasy szef kuchni, Franco Noriega, przygotowuje proste dania inspirowane jego peruwiańskimi korzeniami i podróżami. Swoim gościom serwuje potrawy, umilając posiłek rodzinnymi historiami.
- 21:30Symon gotuje w domu (6/13)
magazyn kulinarny
Michael Symon próbuje zachęcić wszystkich do przygotowywania łatwych kolacji na świeżym powietrzu. Prowadzący dzieli się z widzami programu wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi grillowania.
- 22:05Symon gotuje w domu (7/13)
magazyn kulinarny
Michael Symon próbuje zachęcić wszystkich do przygotowywania łatwych kolacji na świeżym powietrzu. Prowadzący dzieli się z widzami programu wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi grillowania.
- 22:40Wiosenny turniej wypieków (6/9)
reality show
Clinton Kelly zaprasza utalentowanych piekarzy do kulinarnej rywalizacji o 25 tys. dol. i tytuł mistrza. Zawodnicy muszą stworzyć wiosenne desery, udowadniając swoje umiejętności oraz wyczucie smaku.
- 23:40Pojedynek o fartuch w Las Vegas (2/6)
reality show
Anne Burrell prowadzi rozmowy kwalifikacyjne z kandydatami na stanowisko szefa kuchni w restauracji w Flamingo Resort and Casino. Każdego tygodnia będą oni przygotowywać jedną kolację.
- 0:40Bracia kucharze: Brytyjskie smaki (1/6)
program rozrywkowy
Tom i Henry jadą do miasteczka Rye w hrabstwie Sussex, gdzie przyrządzają tatara z przegrzebków oraz słoną jagnięcinę.
- 1:45Słodka obsesja (7)
serial dokumentalny
Szóstka utalentowanych piekarzy amatorów rusza w drogę, by zgłosić swoje najlepsze desery w konkursach w całej Ameryce.
- 2:35Zasadzka w supermarkecie (19/20)
magazyn kulinarny
Czterech szefów kuchni musi odkupić produkty spożywcze od wychodzących ze sklepów klientów, nie wiedząc, co jest w torbach. Otrzymują 500 dolarów na trzy rundy, z których każda ma narzucony temat.
- 3:25Kobieta na Dzikim Zachodzie (6/13)
magazyn kulinarny
Ree Drummond prezentuje widzom swoje umiejętności kulinarne. Gotuje popisowe dania w klimacie Dzikiego Zachodu dla rodziny oraz przyjaciół odwiedzających ranczo.
- 3:50Pojedynek o fartuch w Las Vegas (2/6)
reality show
Anne Burrell prowadzi rozmowy kwalifikacyjne z kandydatami na stanowisko szefa kuchni w restauracji w Flamingo Resort and Casino. Każdego tygodnia będą oni przygotowywać jedną kolację.
- 4:35Dieta czy cud? (4/8)
magazyn poradnikowy
Kobiety często zajadają stres, nagradzają się też przekąskami lub sięgają po smakołyki, by zapomnieć o problemach. Niekiedy taki sposób radzenia sobie z trudnościami może spowodować nadwagę.
- 5:10Człowiek kontra jedzenie (14/32)
magazyn kulinarny
Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
- 5:30Człowiek kontra jedzenie (15/32)
magazyn kulinarny
Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI