Food Network Program TV na dziś
- 2:15Wszystkiego słodkiego: Ciasteczka, małe przekąski (2/8)
magazyn kulinarny
Prowadzący przygotowują m.in. słodkie ciasteczka z masłem orzechowym. Następnie wykorzystują aromatyczną czekoladę do przyrządzenia amerykańskich ciastek - piegusków oraz lava cake.
- 2:40Polska na patelni (1/6)
magazyn kulinarny
Zdzisław z Nadwiślańskiej Chaty uwielbia swoją pracę cukiernika. Jak tylko rano wstaje, obmyśla menu. Dziś decyduje się na bezy. Jego żona Basia idzie więc do kuzynki po ekologiczne jajka.
- 3:05Chłopcy od babeczek
film dokumentalny, USA 2020
Po przejściu na emeryturę Brian Orakpo i Michael Griffin otworzyli z przyjacielem sklep z babeczkami w Austin. Przedsiębiorcy proponują trzem aspirującym cukiernikom, aby również podążali za pasją.
- 3:50Włoska kuchnia Benedetty (13/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 4:15Kuchnia jak u mamy (13/30)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
- 4:45Zasadzka w supermarkecie (13)
magazyn kulinarny
Rywalizujący kucharze poznają temat przewodni rundy. Muszą oceniać klientów, gdy ci wychodzą ze sklepu, i próbować odkupić od nich torby z zakupami. Gospodynią konkursu jest Alex Guarnaschelli.
- 5:30Na tropie składników (7/13)
magazyn kulinarny
Alfonso Ribeiro opowiada o tym, jak batonik spełnił wojskowy obowiązek oraz dlaczego francuskie spalone orzeszki ziemne mają guzy, a ciepła pralina prosto z marmurowej płyty jest taka pyszna.
- 5:30Człowiek kontra jedzenie (16/32)
magazyn kulinarny
Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
- 6:00Pyszne 25 (2/8)
magazyn kulinarny
Ania pokaże, jak przygotować rybę. Na początek zdradzi przepis na pstrąga z grilla podawanego ze szparagami oraz sałatką. Przy okazji widzowie poznają kilka praktycznych wskazówek kulinarnych.
- 6:35Pyszne 25 (3/8)
magazyn kulinarny
Anna przyrządza dania, których bazą jest kruche ciasto. Na początek przygotuje 'odwróconą' tartę z pomidorami i szalotkami. Połączy łososia z czarnymi oliwkami i suszonymi pomidorami z ciastem.
- 7:10Molly gotuje na farmie (10/13)
magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
- 7:45Molly gotuje na farmie (12/13)
magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
- 8:20Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (4/13)
magazyn poradnikowy
Prowadząca bierze pod lupę gotowe sosy. Przekona się, czy jeden z ich składników, tłuszcz palmowy, naprawdę jest niezdrowy. Sprawdzi, czy ochotnicy odróżnią wyrób domowy od tego w proszku.
- 9:05Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (6/13)
magazyn poradnikowy
Prowadząca przyjrzy się gotowym przekąskom: koreczkom rybnym, przystawkom serowym, salsom i dipom. Wiele spośród tych produktów jest źle oznakowanych. Następnie doradzi w wyborze garnków.
- 9:50Symon gotuje w domu (7/13)
magazyn kulinarny
Michael Symon próbuje zachęcić wszystkich do przygotowywania łatwych kolacji na świeżym powietrzu. Prowadzący dzieli się z widzami programu wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi grillowania.
- 10:20Symon gotuje w domu (8/13)
magazyn kulinarny
Michael Symon próbuje zachęcić wszystkich do przygotowywania łatwych kolacji na świeżym powietrzu. Prowadzący dzieli się z widzami programu wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi grillowania.
- 10:55MasterChef Nastolatki (2/8)
program rozrywkowy
Michel Moran, Dorota Szelągowska i Tomasz Jakubiak wybierają czternaścioro najbardziej obiecujących uczestników programu. Gościem specjalnym show będzie tym razem Martyna Wojciechowska.
- 12:25Włoska kuchnia Benedetty (52/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 13:00Włoska kuchnia Benedetty (53/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 13:35Włoska kuchnia Benedetty (54/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 14:10Włoska kuchnia Benedetty (55/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 14:45Gorrrąca kuchnia Franco (3/6)
magazyn kulinarny
Światowej klasy szef kuchni, Franco Noriega, przygotowuje proste dania inspirowane jego peruwiańskimi korzeniami i podróżami. Swoim gościom serwuje potrawy, umilając posiłek rodzinnymi historiami.
- 15:20Gorrrąca kuchnia Franco (4/6)
magazyn kulinarny
Światowej klasy szef kuchni, Franco Noriega, przygotowuje proste dania inspirowane jego peruwiańskimi korzeniami i podróżami. Swoim gościom serwuje potrawy, umilając posiłek rodzinnymi historiami.
- 15:55Kuchnia dla odważnych (8)
magazyn kulinarny
W Bystrzycach Walenty odwiedza hodowlę owiec. Przyrządza dwa różne dania śniadaniowe: jajecznicę z mózgiem oraz jądra baranie z cebulą. Następnie gotuje kwaśną zupę z płucek i serca jagnięcia.
- 16:30Molly gotuje na farmie (10/13)
magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
- 17:05Makłowicz w drodze (3/7)
magazyn kulinarny
Robert Makłowicz dociera do miasta Brody, wschodniego pogranicza dawnej Galicji, w którym urodził się Joseph Roth. W Podhorcach kucharz przyrządza zupę sprzed wieków - barszcz zielony.
- 17:40Makłowicz w drodze (4/7)
magazyn kulinarny
Miasto Ałmaty, choć nie jest już stolicą Kazachstanu, pozostaje największą aglomeracją w kraju. Zjeżdżając kolejką linową ze stacji narciarskiej do miasta, Robert odkrywa jego kulinarne wizytówki.
- 18:15Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (4/13)
magazyn poradnikowy
Prowadząca bierze pod lupę gotowe sosy. Przekona się, czy jeden z ich składników, tłuszcz palmowy, naprawdę jest niezdrowy. Sprawdzi, czy ochotnicy odróżnią wyrób domowy od tego w proszku.
- 19:00Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (6/13)
magazyn poradnikowy
Prowadząca przyjrzy się gotowym przekąskom: koreczkom rybnym, przystawkom serowym, salsom i dipom. Wiele spośród tych produktów jest źle oznakowanych. Następnie doradzi w wyborze garnków.
- 19:45Kuchnia jak u mamy (29/30)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
- 20:20Rodzinne przepisy Joanny (3/6)
magazyn kulinarny
Szefowa kuchni Joanna Gaines dzieli się z widzami przepisami m.in. na kanapeczki z duszoną wieprzowiną i sernik w stylu baskijskim. Przyjaciele, rodzina i dwaj inni kucharze pomagają jej w gotowaniu.
- 20:55Rodzinne przepisy Joanny (4/6)
magazyn kulinarny
Szefowa kuchni Joanna Gaines dzieli się z widzami przepisami m.in. na kanapeczki z duszoną wieprzowiną i sernik w stylu baskijskim. Przyjaciele, rodzina i dwaj inni kucharze pomagają jej w gotowaniu.
- 21:30Symon gotuje w domu (7/13)
magazyn kulinarny
Michael Symon próbuje zachęcić wszystkich do przygotowywania łatwych kolacji na świeżym powietrzu. Prowadzący dzieli się z widzami programu wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi grillowania.
- 22:05Symon gotuje w domu (8/13)
magazyn kulinarny
Michael Symon próbuje zachęcić wszystkich do przygotowywania łatwych kolacji na świeżym powietrzu. Prowadzący dzieli się z widzami programu wskazówkami i sztuczkami dotyczącymi grillowania.
- 22:40Wiosenny turniej wypieków (7/9)
reality show
Clinton Kelly zaprasza utalentowanych piekarzy do kulinarnej rywalizacji o 25 tys. dol. i tytuł mistrza. Zawodnicy muszą stworzyć wiosenne desery, udowadniając swoje umiejętności oraz wyczucie smaku.
- 23:40Pojedynek o fartuch w Las Vegas (3/6)
reality show
Anne Burrell prowadzi rozmowy kwalifikacyjne z kandydatami na stanowisko szefa kuchni w restauracji w Flamingo Resort and Casino. Każdego tygodnia będą oni przygotowywać jedną kolację.
- 0:40Trafić w ciasto (3)
magazyn kulinarny
Zadaniem uczestników programu jest upieczenie ciasta tak, aby jak najbardziej przypominało swój odpowiednik. Następnie dwie drużyny próbują zdemaskować podróbkę.
- 1:40Kulinarne podróże z Guyem Fierim (12/19)
magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie.
- 2:10Kulinarne podróże z Guyem Fierim (13/19)
magazyn kulinarny
Restaurator Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie.
- 2:35Posiekani (8/18)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają 20 minut na przygotowanie dania, a musi ono wyglądać wyjątkowo.
- 3:20Molly gotuje na farmie (7/13)
magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
- 3:45Pojedynek o fartuch w Las Vegas (3/6)
reality show
Anne Burrell prowadzi rozmowy kwalifikacyjne z kandydatami na stanowisko szefa kuchni w restauracji w Flamingo Resort and Casino. Każdego tygodnia będą oni przygotowywać jedną kolację.
- 4:30Dieta czy cud? (5/8)
magazyn poradnikowy
Specjaliści twierdzą, że aby utrzymać zdrową wagę, niezbędna jest codzienna aktywność fizyczna trwająca 30-45 minut. Okazuje się jednak, że niewiele osób zachowuje taką regularność.
- 5:10Człowiek kontra jedzenie (15/32)
magazyn kulinarny
Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
- 5:30Człowiek kontra jedzenie (16/32)
magazyn kulinarny
Casey Webb podróżuje po USA, by zmierzyć się z największymi wyzwaniami kulinarnymi. Jedzie w każde miejsce, w którym może skosztować niezwykłych potraw. Próbuje m.in. dwukilogramowej kanapki.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI