Zgrillowani 3: Warzywne wyzwanie (7)
magazyn kulinarny Polska 2023
| W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują pomysły na niesztampowe dania z grilla. W różnorodnej malowniczej scenerii wrzucają na rusz mięsa, ryby i warzywa. Podają je ze smakowitymi dodatkami. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| sobota, 27 grudnia jutro |
1:35 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak prezentują kolejne pomysły na niesztampowe dania z grilla. Będą je przygotowywać w zróżnicowanej malowniczej scenerii - w górach i nad morzem, otoczeni śniegiem lub bujną zielenią. Wrzucą na rusz rozmaite mięsa, ryby i warzywa, by podać je ze smakowitymi dodatkami. Przyrządzą m.in. jagnięcinę w kociołku, wołowinę faszerowaną oscypkiem, łososia ze szpinakiem, steki wołowe i ziemniaki z bryndzą. Będzie aromatycznie i kolorowo.
Zobacz także
- Zgrillowani 3: Zupa rybna i luzowany łosoś (6) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 25 na 26 grudnia 1:35
- Zgrillowani 3: Deska mięs i warzyw (8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 27 na 28 grudnia 1:45
