Zgrillowani 2: Ryby (1)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 26 czerwca za 12 dni |
12:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Ryby (9) - magazyn kulinarny - dziś, 14 czerwca 9:25
- Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6) - magazyn kulinarny - środa, 18 czerwca 20:25 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani 2: Kurczak (5) - magazyn kulinarny - piątek, 20 czerwca 7:00
- Zgrillowani 2: Jabłko (7) - magazyn kulinarny - piątek, 20 czerwca 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Zgrillowani 2: Płaski chleb (8) - magazyn kulinarny - piątek, 27 czerwca 7:00
- Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2) - magazyn kulinarny - piątek, 27 czerwca 12:50