Zgrillowani 2: Ryby (1)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 1 maja za 4 dni |
16:20 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
- Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2) - magazyn kulinarny - środa, 1 maja 16:50
- Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3) - magazyn kulinarny - czwartek, 2 maja 16:20
- Zgrillowani 2: Sery wędzone (4) - magazyn kulinarny - czwartek, 2 maja 16:50
- Zgrillowani 2: Kurczak (5) - magazyn kulinarny - piątek, 3 maja 16:20
- Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6) - magazyn kulinarny - piątek, 3 maja 16:50
- ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Ryby (3) - magazyn poradnikowy - środa, 8 maja 14:20