x
Zdrowie na widelcu: Jogurt (61)

Zdrowie na widelcu: Jogurt (61)

magazyn poradnikowy Polska 2014   od 12 lat
W skrócie:Jogurt naturalny zawiera dużo wapnia, który jest lepiej przyswajalny niż ten zawarty w mleku. Anna Guzik podpowie więc, jak rozpoznać prawdziwy jogurt i nie dać się nabrać na sztuczki producentów.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Program, w którym Anna Guzik sprawdzi, co jedzą widzowie i zmieni ich nawyki żywieniowe tak, aby byli piękni i zdrowi. Prowadząca odwiedzi markety i poszuka w nich zdrowych produktów. Doradzi, co warto, a czego nie warto kupować. Następnie zaprosi do swojej kuchni, gdzie zademonstruje bogate w witaminy produkty, które urozmaicą codzienne posiłki. Prowadzącej w tropieniu żywieniowych bubli towarzyszyć będzie dietetyczka Magda Jarzynka.

Jogurt naturalny zawiera dużo wapnia, który jest lepiej przyswajalny niż ten zawarty w mleku. Anna Guzik podpowie więc, jak rozpoznać prawdziwy jogurt i nie dać się nabrać na sztuczki producentów. Zdradzi również, do czego można wykorzystać ten mleczy produkt w kuchni.

Twórcy (pokaż wszystkich)