Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Kulinarny konkurs rozgrywający się między czterema szefami kuchni, gotującymi w restauracji typu pop-up. Kucharze zbierają się przed sklepem spożywczym. Znając temat przewodni każdej rundy, muszą oceniać klientów, gdy ci wychodzą ze sklepu, i próbować odkupić od nich torby z zakupami. Zwycięzca otrzymuje całoroczny zapas artykułów spożywczych. Gospodynią konkursu jest Alex Guarnaschelli.
W Kalifornii, na parkingu w Bristol Farms w Calabasas, zawodnicy przygotowują wyjątkowe burgery i smaczne przekąski, które zwykle spożywa się w porze nocnej.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Alex Guarnaschelli gospodarz
Zobacz także
- Zasadzka w supermarkecie: Improwizowana pizza - magazyn kulinarny - czwartek, 11 września 8:00
- Zasadzka w supermarkecie: Surf & Turf - magazyn kulinarny - piątek, 12 września 8:00
- Zasadzka w supermarkecie: Piknik na parkingu (1) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 15 września 8:00
- Zasadzka w supermarkecie: Słodki zakład - magazyn kulinarny - wtorek, 16 września 8:00
- Zasadzka w supermarkecie: Masło za 60 dolarów - magazyn kulinarny - środa, 17 września 8:00
- Zasadzka w supermarkecie: Kolacja przy świecach - magazyn kulinarny - czwartek, 18 września 8:00
- Zasadzka w supermarkecie: Ostre smaki - magazyn kulinarny - piątek, 19 września 8:00
- Zasadzka w supermarkecie: Polowanie na makaron - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 września 8:00
- Zasadzka w supermarkecie: Owoce morza - magazyn kulinarny - wtorek, 23 września 8:00