x
Z gruntu zdrowo (1/6)

Z gruntu zdrowo (1/6)

magazyn poradnikowy Polska 2019   b.o.
W skrócie:Tadeusz Müller zdradzi swoje ulubione receptury na potrawy z dyni. Odwiedzi ekologiczne gospodarstwo, by poznać sekrety uprawy tego warzywa. Pod gołym niebem przyrządzi gulasz.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
niedziela, 28 kwietnia
pojutrze
12:20 Food Network

Opis

Psycholog Tadeusz Muller na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim programie udowodnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz jedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokazuje przepisy na dania, które są prawdziwymi bombami witaminowymi.

Tadeusz Muller zdradzi swoje ulubione receptury na potrawy z dyni. Pojedzie także na Lubelszczyznę, do ekologicznego gospodarstwa Roberta Kuryluka, by poznać sekrety uprawy tego warzywa. Pod gołym niebem przyrządzi smakowity gulasz z dyni, a w studiu zademonstruje sposób na dyniową pastę do chleba, dyniowe kopytka i pierogi z dynią, kremowym twarogiem i owsianymi ciastkami.

Zobacz także