Wiejskie włoskie gotowanie (8/10)
(Uno Chef In Fattoria)
magazyn kulinarny Włochy
W skrócie: | Roberto Valbuzzi przyrządza pieczeń mięsną w cieście z sosem warzywnym oraz lekką sałatkę z arbuza z kozim serem i bazylią, idealną na gorący letni dzień. Kolejna jego propozycja to gnocchi dyniowe. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 1 maja jutro |
6:35 | Food Network |
Opis
Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, w rodzinne strony, by wraz z najbliższymi pokazać produkty typowe dla regionu, w którym się urodził. Wśród specjałów znajdują się warzywa, sery, ręcznie robione makarony czy wino z lokalnych winnic. Prowadzący pokazuje, jak wygląda jego życie dzielone między restaurację a wieś oraz proponuje przepisy na pyszne i proste dania kuchni włoskiej.
Szef kuchni Roberto Valbuzzi przyrządza pieczeń mięsną w cieście z sosem warzywnym oraz lekką sałatkę z arbuza z kozim serem i bazylią, idealną na gorący letni dzień. Kolejna jego propozycja to gnocchi dyniowe w delikatnym serowym sosie z polędwicą wieprzową.
Zobacz także
- Wiejskie włoskie gotowanie (7/10) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 6:00
- Wiejskie włoskie gotowanie (9/10) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 7:10
- Wiejskie włoskie gotowanie (10) - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 6:00
- Wiejskie włoskie gotowanie (1/10) - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 6:35
- Wiejskie włoskie gotowanie (2/10) - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 7:10