Upiekło się w Vermont (1/10)

(Baked in Vermont)

magazyn kulinarny USA 2018   b.o.
W skrócie:Gesine Prado dzieli się wskazówkami i trikami, jak przechowywać zamrażarkę pełną pieczonych smakołyków gotowych do spożycia. Wśród nich jest Shaker Chicken Pot Pie i Devil's Cream Cake.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Gesine Prado jest cukiernikiem samoukiem. Kocha pieczenie tak bardzo, że założyła szkołę cukierniczą w swoim mieście. W programie zdradza swoje triki i patenty m.in. na idealnie upieczonego kurczaka, desery bez pieczenia, bułeczki cynamonowe czy gotowe dania, które można przechowywać w zamrażarce.

Gesine Prado dzieli się swoimi wskazówkami i trikami, jak przechowywać zamrażarkę pełną pieczonych smakołyków gotowych do spożycia. Wśród nich jest Shaker Chicken Pot Pie, Cinnamon Crumble Buns i Devil's Cream Cake. Ponadto prowadząca zdradza przepisy na inne letnie słodkości, w tym Frozen Crumble - łatwy deser bez pieczenia.

Twórcy (pokaż wszystkich)