Ugotowani (1/15)
| W skrócie: | Do rywalizacji stają mieszkańcy Warszawy. W rolę gospodarzy wieczorów będą wcielać się: studentka zootechniki, dzielnicowy, stylistka fryzur i pracownik hurtowni artykułów erotycznych. | 
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja | 
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Do kulinarnej rywalizacji w każdym odcinku staje czworo uczestników. Ich zadaniem jest przygotowanie kolacji. Przy jednym stole zasiadają osoby mające różne zainteresowania i zawody. Łączy je pasja gotowania. Umiejętności gospodarza oceniają jego rywale. Oprócz walorów smakowych przystawki, dania głównego i deseru liczy się pomysłowość. Punktowane są między innymi niebanalne nakrycie stołu, dodatkowe atrakcje wieczoru i atmosfera spotkania. Suma przyznanych przez konkurentów punktów zadecyduje o wygranej, którą jest 5 tys. złotych.
Do kulinarnej rywalizacji stają mieszkańcy Warszawy. W rolę gospodarzy kolejnych wieczorów będą wcielać się: studentka zootechniki pracująca w firmie teleinformatycznej, policjant dzielnicowy, stylistka fryzur oraz grafik zatrudniony w hurtowni artykułów erotycznych.
Zobacz także
- Ugotowani (8/10) - program kulinarno-rozrywkowy - dziś, 4 listopada 11:40 i 1 późniejsza emisja
 - Ugotowani (4/10) - program kulinarno-rozrywkowy - dziś, 4 listopada 12:40
 - Ugotowani (9/10) - program kulinarno-rozrywkowy - środa, 5 listopada 11:40
 - Ugotowani (5/10) - program kulinarno-rozrywkowy - środa, 5 listopada 12:40
 - Ugotowani (10) - program kulinarno-rozrywkowy - czwartek, 6 listopada 11:40 i 1 późniejsza emisja
 - Ugotowani (6/10) - program kulinarno-rozrywkowy - czwartek, 6 listopada 12:40
 - Ugotowani (9) - program kulinarno-rozrywkowy - piątek, 7 listopada 20:50 i 2 późniejsze emisje
 - Ugotowani (2/10) - program kulinarno-rozrywkowy - sobota, 8 listopada 7:55 i 1 późniejsza emisja
 - Ugotowani (11/12) - program kulinarno-rozrywkowy - sobota, 8 listopada 17:55 i 1 późniejsza emisja
 - Ugotowani (10/12) - program kulinarno-rozrywkowy - niedziela, 9 listopada 10:25 i 3 późniejsze emisje
 
