Światowa kuchnia Ravinder (2/20)
(Ravinder's Kitchen)
magazyn kulinarny Indie 2013
W skrócie: | Celebrując swoje pendżabskie korzenie, Ravinder szykuje tradycyjne makki ki roti oraz sarson ka saag. Po swojemu przygotowuje chleb kukurydziany saag. Na koniec serwuje creme brulée. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
Celebrując swoje pendżabskie korzenie, Ravinder szykuje tradycyjne Makki ki roti i Sarson ka Saag. Po swojemu przygotowuje chleb kukurydziany Saag, a do picia tonik z mango. Chleb naan, zamiast z warzywami lub mięsem, przyrządza z karmelizowaną cebulą i pieczonym czosnkiem. Na koniec serwuje creme brulée.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ravinder Bhogal gospodarz
Zobacz także
- Światowa kuchnia Ravinder (19/20) - magazyn kulinarny - dziś, 5 lipca 20:05 i 1 późniejsza emisja
- Światowa kuchnia Ravinder (20) - magazyn kulinarny - dziś, 5 lipca 20:40 i 1 późniejsza emisja
- Światowa kuchnia Ravinder (16/20) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 7 lipca 16:15
- Światowa kuchnia Ravinder (17/20) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 7 lipca 16:50
- Światowa kuchnia Ravinder (18/20) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 7 lipca 17:25
- Światowa kuchnia Ravinder (1/20) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 14 lipca 17:25