Sexy kuchnia Magdy Gessler 4 (6/8)
| W skrócie: | Podczas podróży po Peru Magda Gessler prezentuje regionalne potrawy. Jedną z nich jest ceviche, czyli krótko marynowane owoce morza i ryby. Do jego zrobienia prowadząca wybiera krewetki oraz dorsza. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| sobota, 20 grudnia za 6 dni |
6:15 | TVN Style |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Podczas podróży po Peru Magda Gessler prezentuje regionalne potrawy, które darzy szczególnym uczuciem. Jedną z nich jest ceviche, czyli krótko marynowane owoce morza i ryby. Do jego zrobienia prowadząca wybiera krewetki oraz dorsza, które serwuje w kieliszkach. W menu pojawia się również dziczyzna. Magda Gessler podaje polędwicę z jelenia w towarzystwie ostrego chutneya z ananasem. Oprócz tego zdradza tajemnicę, jak prawidłowo zamarynować i usmażyć ten rodzaj mięsa.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler
gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler 4 (5/8) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 19 na 20 grudnia 5:35
- Sexy kuchnia Magdy Gessler 4 (7/8) - magazyn kulinarny - sobota, 27 grudnia 6:10
- Sexy kuchnia Magdy Gessler 4 (8-ost.) - magazyn kulinarny - sobota, 27 grudnia 6:45
