Sexy kuchnia Magdy Gessler 4 (5/8)
magazyn kulinarny Polska 2019
| W skrócie: | Magda Gessler piecze turbota w ognisku i serwuje go z grillowanymi warzywami oraz sosem aioli. Kolejnym daniem są östi, czyli placki ziemniaczane po szwajcarsku. Zostaną one podane z cielęciną. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| sobota, 20 grudnia za 6 dni |
5:35 | TVN Style |
Opis
Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.
Magda Gessler piecze turbota w przydomowym ognisku i podaje go z grillowanymi warzywami oraz sosem aioli. Kolejnym daniem są östi, czyli placki ziemniaczane po szwajcarsku, któe przygotowuje się z ugotowanych ziemniaków. Prowadząca podaje je z cielęciną w śmietanowym sosie.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler
gospodarz
Zobacz także
- Sexy kuchnia Magdy Gessler 4 (6/8) - magazyn kulinarny - sobota, 20 grudnia 6:15
- Sexy kuchnia Magdy Gessler 4 (7/8) - magazyn kulinarny - sobota, 27 grudnia 6:10
- Sexy kuchnia Magdy Gessler 4 (8-ost.) - magazyn kulinarny - sobota, 27 grudnia 6:45
