Przystanek slow food 5: Zakole Dolnej Wisły (8)
magazyn kulinarny Polska 2023
| Reżyseria: | Michał Bandurski |
|---|---|
| W skrócie: | Tym razem w programie kulinarne atrakcje zakola Dolnej Wisły. W malowniczej scenerii pałacu w Ostromecku przygotowujemy jagnięcy udziec. Następnie zgłębiamy tajniki produkcji słodkich krówek. |
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Bohaterami serii są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury.Twórcy próbują poznać i zrozumieć ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Dzisiejszy odcinek skupia się na odkrywaniu kulinarnych atrakcji zakola Dolnej Wisły. W malowniczej scenerii pałacu w Ostromecku przygotowujemy jagnięcy udziec. Następnie zgłębiamy tajniki produkcji słodkich krówek, poznając proces ich powstawania.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Michał Bandurski
reżyseria
