Przystanek slow food 5: Zakole Dolnej Wisły (8)
magazyn kulinarny Polska 2023
Reżyseria: | Michał Bandurski |
---|---|
W skrócie: | Tym razem w programie kulinarne atrakcje zakola Dolnej Wisły. W malowniczej scenerii pałacu w Ostromecku przygotowujemy jagnięcy udziec. Następnie zgłębiamy tajniki produkcji słodkich krówek. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 18 sierpnia za 10 dni |
5:45 | TVP Dokument |
Opis
Bohaterami serii są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury.Twórcy próbują poznać i zrozumieć ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Dzisiejszy odcinek skupia się na odkrywaniu kulinarnych atrakcji zakola Dolnej Wisły. W malowniczej scenerii pałacu w Ostromecku przygotowujemy jagnięcy udziec. Następnie zgłębiamy tajniki produkcji słodkich krówek, poznając proces ich powstawania.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Michał Bandurski reżyseria
Zobacz także
- Przystanek slow food 5: Paprykarz szczeciński (3) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 10 na 11 sierpnia 5:35
- Przystanek slow food 5: Polski kawior (4) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 11 na 12 sierpnia 5:40
- Przystanek slow food 5: Kuchnia ulanowskich flisaków (5) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 12 na 13 sierpnia 5:50
- Przystanek slow food 5: Herbaty owocowe (6) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 13 na 14 sierpnia 5:40
- Przystanek slow food 5: Buongiorno, pomidory (7) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 14 na 15 sierpnia 5:35
- Przystanek slow food 5: Zioła (9) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 18 na 19 sierpnia 5:40
- Przystanek slow food 5: Ogórki (10) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 19 na 20 sierpnia 5:45