Przystanek slow food 3: Legendarny polski nabiał - jak odróżnić oryginał od surogatu (2)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie: | Opowieść o ludziach, którzy postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają, jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także jak promują zdrowe odżywianie się. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 22 maja za 7 dni |
16:45 | TVP HD |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, którzy zrezygnowali z wyścigu szczurów. Postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe odżywianie się.
Zobacz także
- Przystanek slow food 3: Szparagi Hanny i Olgierda Religioni (1) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 maja 16:45
- Przystanek slow food 3: Folwark Kamyk Bartelaków (3) - magazyn kulinarny - czwartek, 23 maja 16:45
- Przystanek slow food 3: Nadbużański Zaścianek Elżbiety i Zbigniewa Aftaruków (4) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 27 maja 16:45
- Przystanek slow food 3: Łosoś wędzony Pana Kazimierza Dobrzyckiego (5) - magazyn kulinarny - wtorek, 28 maja 16:45