x
Przystanek slow food 3: Anna Skowrońska i jej ekologiczne pstrągi (6)

Przystanek slow food 3: Anna Skowrońska i jej ekologiczne pstrągi (6)

magazyn kulinarny Polska 2022   b.o.
W skrócie:Anna Skowrońska prowadzi gospodarstwo rybackie pod Słupskiem. Hodowane w nim ryby to jedyne w kraju certyfikowane ekologiczne pstrągi. W programie także o rybim białku i jego zastosowaniu w diecie.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Bohaterami programu są ludzie, którzy zrezygnowali z wyścigu szczurów. Postanowili zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe odżywianie się.

Bohaterką odcinka jest Anna Skowrońska, która prowadzi gospodarstwo rybackie pod Słupskiem. Hodowane w nim ryby to jedyne w kraju certyfikowane ekologiczne pstrągi. W programie poruszono temat rybiego białka i jego zastosowaniu w diecie.