Pięknie przyprawiONA 4: Przygotuj wątrobę na świąteczne biesiadowanie (12-ost.)

Pięknie przyprawiONA 4: Przygotuj wątrobę na świąteczne biesiadowanie (12-ost.)

magazyn kulinarny Polska 2022   b.o.
W skrócie:Agnieszka Mielczarek proponuje tym razem nową odsłonę staropolskich dań takich jak bigos czy żur. Pokazuje, jak połączyć tradycję świątecznego biesiadowania z troską o zdrowie.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Dietetyczka Agnieszka Mielczarek pokazuje, jak smacznie i zdrowo gotować. Przekonuje, że nie jest to trudne. Zdradza przepisy na pyszne potrawy, które wcale nie muszą być drogie. Inspiruje do zmian w kuchni, udzielając jasnych i praktycznych wskazówek.

Staropolska kuchnia zachwyca smakiem, aromatem, sytością i obfitością. Warto sprawić, by stała się bardziej fit. Prowadząca proponuje nową odsłonę staropolskich dań, takich jak bigos czy żur.