Pięknie przyprawiONA 2: Resztki na stole, czyli zdrowe NO WASTE (6)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Agnieszka Mielczarek podpowiada, jak wykorzystywać do końca produkty spożywcze i nie wyrzucać resztek. Dzięki stosowaniu jej rad można oszczędzić pieniądze, dbać o planetę i cieszyć się pełnią smaku. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Dietetyczka Agnieszka Mielczarek pokazuje, jak smacznie i zdrowo gotować. Przekonuje, że nie jest to trudne. Zdradza przepisy na pyszne potrawy, które wcale nie muszą być drogie. Inspiruje do zmian w kuchni, udzielając jasnych i praktycznych wskazówek.
Agnieszka Mielczarek podpowiada, jak wykorzystać do końca produkty spożywcze, żeby wyrzucać jak najmniej resztek. Dzięki temu można zaoszczędzić, dbać o planetę i cieszyć się pełnią smaku. W ten sposób realizuje w kuchni trend no waste.
Zobacz także
- Pięknie przyprawiONA 2: Superfood na codziennym talerzu (2) - magazyn kulinarny - sobota, 12 lipca 12:30
- Pięknie przyprawiONA 2: Odżywianie kontra menopauza (3) - magazyn kulinarny - piątek, 18 lipca 12:30
- Pięknie przyprawiONA 2: Budujemy odporność rodziny (jakie składniki wybierać, jak je komponować, receptury naszych babć) (4/12) - magazyn kulinarny - sobota, 19 lipca 12:30