Patenciary (5/8)
magazyn kulinarny Polska 2018
W skrócie: | Daria przygotuje łososia marynowanego w cytrusach. Pokaże także, jak zrobić różowe jajka z pastą i sznycelki aromatyzowane szałwią. Widzowie zobaczą również, jak przyrządzić czarne lody. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Daria Ładocha - miłośniczka zdrowego jedzenia, trener kulinarny z zakresu kuchni tajskiej, autorka bloga kulinarnego - zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie razem z córkami przygotowuje proste i kolorowe potrawy. Zdradza pomysłowe triki na dania, które zachwycą nie tylko smakiem, ale też wyglądem.
Prowadzące przyrządzają pyszne potrawy dobre na każdą okazję. Daria przygotuje łososia marynowanego w cytrusach i poda go z parmezanem. Pokaże także, jak zrobić różowe jajka z pastą i sznycelki aromatyzowane szałwią. Widzowie zobaczą także, jak przyrządzić czarne lody z kokosowym węglem i brownie z białym ganachem. Poznają też patent na minitarteletki z kremem owocowym.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Daria Ładocha gospodarz
Zobacz także
- Patenciary (4/8) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 17 na 18 kwietnia 2:25 i 2 późniejsze emisje
- Patenciary (5/8) - magazyn kulinarny - dziś, 18 kwietnia 6:00 i 3 późniejsze emisje
- Patenciary (6/8) - magazyn kulinarny - piątek, 19 kwietnia 6:00 i 2 późniejsze emisje
- Patenciary (2/8) - magazyn kulinarny - sobota, 20 kwietnia 6:00
- Patenciary (3/8) - magazyn kulinarny - sobota, 20 kwietnia 6:35 i 1 późniejsza emisja
- Patenciary (7/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 22 kwietnia 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Patenciary (8) - magazyn kulinarny - wtorek, 23 kwietnia 6:00 i 1 późniejsza emisja