Odkrycia Magdy Gessler (3)
| W skrócie: | Magda Gessler odwiedza Casa Pablo. Jej założycielami są Hiszpan Pablo i Grace, Amerykanka polskiego pochodzenia. Restauratorka spróbuje zupy rybnej z owocami morza czy dania z ośmiornicy i turbota. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Magda Gessler rusza w Polskę, żeby pokazać widzom oryginalne restauracje oraz utalentowanych szefów kuchni, o których mało kto wie. Restauratorka przedstawia ich fascynujące historie, namawia na szczere rozmowy, a następnie podgląda ich pracę w kuchni i próbuje ich popisowych dań.
Magda Gessler odwiedza warszawską restaurację Casa Pablo. Jej założycielami są Hiszpan Pablo oraz Grace, Amerykanka polskiego pochodzenia. Razem serwują kreatywną kuchnię hiszpańską. W menu znajdują się tradycyjne dania, jak również potrawy w nowoczesnej aranżacji. Szefem kuchni jest Adam Tusiński, który na przystawkę proponuje między innymi klasyczne croquetas, czyli krokiety z płynnym beszamelem i szynkę iberyjską. Magda Gessler próbuje także zupy rybnej z owocami morza, dania z ośmiornicy oraz turbota z czarnym ryżem.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Magda Gessler
gospodarz
Zobacz także
- Odkrycia Magdy Gessler (1/2) - magazyn kulinarny - piątek, 7 listopada 11:05 i 3 późniejsze emisje
- Odkrycia Magdy Gessler (2/3) - magazyn kulinarny - piątek, 7 listopada 11:35 i 2 późniejsze emisje
- Odkrycia Magdy Gessler (3) - magazyn kulinarny - sobota, 15 listopada 12:30
