x

Nie bój ryby! (2)

magazyn kulinarny Polska 2020   od 12 lat
W skrócie:Bartosz Lisek pracował jako kucharz okrętowy. Odwiedzał targi w każdym porcie. Kupował świeże ryby i różnorodne owoce morza. Teraz dzieli się przepisami, nad którymi pracował przez lata.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
piątek, 26 kwietnia
za 10 dni
1:35 CANAL+ Kuchnia

Opis

Bartosz Lisek pracował jako kucharz okrętowy. Chcąc urozmaicić żeglarską dietę, składającą się głównie z makaronu i mielonki, odwiedzał targi w każdym porcie. Kupował tam świeże ryby i różnorodne owoce morza. Teraz dzieli się przepisami, nad którymi pracował przez lata. Podpowiada też, które ryby są najzdrowsze. W każdym odcinku zaprezentuje trzy smakowite propozycje - przystawkę, zupę i drugie danie.

Zobacz także