Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 25 sierpnia za 7 dni |
12:15 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Kulinarni eksperci Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Japonii, Brazylii, Włoszech, Belgii czy Stanów Zjednoczonych. Tradycyjnie okraszą gotowanie charakterystycznym dla siebie humorem i ciekawostkami dotyczącymi tradycji z różnych zakątków globu.
W tym odcinku
Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak tym razem przybliżą sekrety kuchni belgijskiej. W menu znajdą się m.in. królik w sosie czekoladowym oraz frytki ziemniaczane z majonezem.
Zobacz także
- M jak mięso 4: Wielka Brytania (2) - serial dokumentalny - wtorek, 19 sierpnia 12:15
- M jak mięso 4: Japonia (3) - serial dokumentalny - środa, 20 sierpnia 12:15
- Europa z powietrza: Belgia (4) - serial dokumentalny - czwartek, 21 sierpnia 9:00 i 2 późniejsze emisje
- M jak mięso 4: Indie (4) - serial dokumentalny - czwartek, 21 sierpnia 12:15
- M jak mięso 4: Brazylia (5) - serial dokumentalny - piątek, 22 sierpnia 12:15
- M jak mięso 4: Włochy (7) - serial dokumentalny - wtorek, 26 sierpnia 12:15 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 4: USA (8) - serial dokumentalny - środa, 27 sierpnia 12:15 i 1 późniejsza emisja