Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 10 maja za 10 dni |
12:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Kulinarni eksperci Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Japonii, Brazylii, Włoszech, Belgii czy Stanów Zjednoczonych. Tradycyjnie okraszą gotowanie charakterystycznym dla siebie humorem i ciekawostkami dotyczącymi tradycji z różnych zakątków globu.
W tym odcinku
Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak tym razem przybliżą sekrety kuchni belgijskiej. W menu znajdą się m.in. królik w sosie czekoladowym oraz frytki ziemniaczane z majonezem.
Zobacz także
- M jak mięso 4: Japonia (3) - serial dokumentalny - niedziela, 5 maja 12:30 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 4: Turcja (1) - serial dokumentalny - środa, 8 maja 12:15 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 4: Wielka Brytania (2) - serial dokumentalny - środa, 8 maja 12:50
- M jak mięso 4: Indie (4) - serial dokumentalny - czwartek, 9 maja 12:50
- M jak mięso 4: Brazylia (5) - serial dokumentalny - piątek, 10 maja 12:15
- M jak mięso 4: Włochy (7) - serial dokumentalny - poniedziałek, 13 maja 12:15
- M jak mięso 4: USA (8) - serial dokumentalny - poniedziałek, 13 maja 12:50