Kulinarny rejs po Polsce (8/27)
magazyn kulinarny Polska 2017
W skrócie: | Prowadzący wykorzystuje brązowe pieczarki, by przyrządzić z nich wegetariańską ucztę. Sprawdza, który przepis na śledzia po kaszubsku jest najlepszy oraz wybiera ulubiona mieszankę musli. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 1 maja dziś |
19:10 | Food Network |
Opis
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy własne potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.
Prowadzący w kolejnym daniu wykorzystuje brązowe pieczarki, by przyrządzić z nich wegetariańską ucztę. Następnie sprawdza, który przepis na śledzia po kaszubsku jest najlepszy oraz która mieszanka muesli stanie się jego ulubioną.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Mikołaj Rey gospodarz
Zobacz także
- Kulinarny rejs po Polsce (7/27) - magazyn kulinarny - dziś, 1 maja 18:35
- Kulinarny rejs po Polsce (9/27) - magazyn kulinarny - czwartek, 2 maja 18:35
- Kulinarny rejs po Polsce (10/27) - magazyn kulinarny - czwartek, 2 maja 19:10
- Kulinarny rejs po Polsce (11/27) - magazyn kulinarny - piątek, 3 maja 18:35
- Kulinarny rejs po Polsce (12/27) - magazyn kulinarny - piątek, 3 maja 19:10
- Kulinarny rejs po Polsce (13/27) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 6 maja 18:25
- Kulinarny rejs po Polsce (14/27) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 6 maja 19:00
- Kulinarny rejs po Polsce (15/27) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 18:25
- Kulinarny rejs po Polsce (16/27) - magazyn kulinarny - wtorek, 7 maja 19:00
- Kulinarny rejs po Polsce (17/27) - magazyn kulinarny - środa, 8 maja 18:30