Kulinarny rejs po Polsce (8/27)
magazyn kulinarny Polska 2017
W skrócie: | Prowadzący wykorzystuje brązowe pieczarki, by przyrządzić z nich wegetariańską ucztę. Sprawdza, który przepis na śledzia po kaszubsku jest najlepszy oraz wybiera ulubiona mieszankę musli. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 15 maja za 12 dni |
10:25 | Food Network |
Opis
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy własne potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.
Prowadzący w kolejnym daniu wykorzystuje brązowe pieczarki, by przyrządzić z nich wegetariańską ucztę. Następnie sprawdza, który przepis na śledzia po kaszubsku jest najlepszy oraz która mieszanka muesli stanie się jego ulubioną.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Mikołaj Rey gospodarz
Zobacz także
- Kulinarny rejs po Polsce (1/27) - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 9:20
- Kulinarny rejs po Polsce (2/27) - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 9:55
- Kulinarny rejs po Polsce (3/27) - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 10:25
- Kulinarny rejs po Polsce (4/27) - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 11:00
- Kulinarny rejs po Polsce (5/27) - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 11:35
- Kulinarny rejs po Polsce (6/27) - magazyn kulinarny - czwartek, 15 maja 9:20
- Kulinarny rejs po Polsce (7/27) - magazyn kulinarny - czwartek, 15 maja 9:55
- Kulinarny rejs po Polsce (9/27) - magazyn kulinarny - czwartek, 15 maja 11:00
- Kulinarny rejs po Polsce (10/27) - magazyn kulinarny - czwartek, 15 maja 11:35