Kulinarne podróże z Guyem Fierim (8/20)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie: | Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w swoją kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku, odwiedzając różne restauracje w poszukiwaniu najlepszego jedzenia. W najnowszym sezonie testuje 60 miejsc, w których warto zjeść coś dobrego. W Montanie prowadzący próbuje meksykańskiej wieprzowiny z francuskim tostem Monte Christo, w Waszyngtonie wariacji na temat gnocchi, a w Kalifornii najlepszej kanapki pod słońcem. Przybliża również widzom flagowe dania kuchni z całego świata, ale w nowych, zaskakujących wersjach.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Guy Fieri gospodarz
Zobacz także
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1) - magazyn kulinarny - czwartek, 16 października 20:55
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2) - magazyn kulinarny - czwartek, 16 października 21:30
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/16) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 15:10
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/16) - magazyn kulinarny - piątek, 17 października 15:45
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/12) - magazyn kulinarny - niedziela, 19 października 16:35
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/12) - magazyn kulinarny - niedziela, 19 października 17:10
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (16/17) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 20 października 7:45
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (17) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 20 października 8:15
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/17) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 20 października 8:50
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/16) - magazyn kulinarny - czwartek, 23 października 20:55 i 1 późniejsza emisja