Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA 2022
W skrócie: | Restaurator Guy Fieri ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej odsłonie. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 22 maja za 13 dni |
21:05 | Food Network |
Opis
Znany amerykański restaurator, Guy Fieri, ponownie wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu najpyszniejszego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi amerykańskimi daniami, ale podanymi w nowej i zaskakującej odsłonie. Będzie nie tylko smakował potrawy, ale też nauczy się je przyrządzać.
W Salt Lake City Guy Fieri testuje unikalne połączenie curry z kurczakiem, które potrafi zaskoczyć wielu smakoszy. W Albuquerque próbuje smażonego na złoto kurczaka ze słodkimi goframi. Z kolei w Grand Junction kurczak jest serwowany w tacos. W tym samym lokalu specjalnością jest zupełnie nowa wersja guacamole, która zdobywa serca nawet najbardziej wymagających kulinarnych odkrywców.
Zobacz także
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (12/20) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 12 maja 7:45
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (13/20) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 12 maja 8:15
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (14/20) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 12 maja 8:50
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (16/20) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 19 maja 7:45
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (17/20) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 19 maja 8:15
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (18/20) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 19 maja 8:50
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2) - magazyn kulinarny - czwartek, 22 maja 21:40