Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/19)
(Diner, Drive-Ins and Dives)
magazyn kulinarny USA
W skrócie: | Restaurator Guy Fieri wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 2 czerwca za 13 dni |
7:45 | Food Network |
Opis
Znany restaurator Guy Fieri kolejny raz wyrusza w głąb Stanów Zjednoczonych w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem, podanym w nowej zaskakującej odsłonie.
Guy Fieri rozpoczyna swoją kulinarną wędrówkę od portorykańskiego miejsca w San Antonio, które tworzy unikalne wersje nachos i serwuje monstrualne kotlety. W Nowym Orleanie odwiedza lokal, którego specjałem są golonki. Na koniec zagląda do knajpy, w której przyrządza się niecodzienne tacos z wieprzowiną i podaje kapustę w przepysznej formie.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Guy Fieri gospodarz
Zobacz także
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (1/17) - magazyn kulinarny - czwartek, 22 maja 21:05 i 1 późniejsza emisja
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/17) - magazyn kulinarny - czwartek, 22 maja 21:40 i 1 późniejsza emisja
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (19/20) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 26 maja 7:45
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (20) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 26 maja 8:15
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (13/19) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 26 maja 8:50
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/17) - magazyn kulinarny - czwartek, 29 maja 21:10 i 1 późniejsza emisja
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (4/17) - magazyn kulinarny - czwartek, 29 maja 21:45 i 1 późniejsza emisja
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (2/19) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 2 czerwca 8:15
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim (3/19) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 2 czerwca 8:50