Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Urszulanki z Rybnika
magazyn kulinarny Polska
| W skrócie: | Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie dania spopularyzowali zakonnicy. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Znany śląski kucharz Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane tam od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie smaki i dania spopularyzowali zakonnicy. Niektóre z przepisów prowadzący wypróbuje, czego efektem będą pyszne i pożywne potrawy.
Zobacz także
- Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Pallotyni z Karczówki - magazyn kulinarny - dziś, 14 grudnia 15:20
- Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Zmartwychwstanki ze Stryszawy - magazyn kulinarny - niedziela, 21 grudnia 15:30
