Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Elżbietanki z Cieszyna
magazyn kulinarny
W skrócie: | Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie dania spopularyzowali zakonnicy. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Znany śląski kucharz Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane tam od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie smaki i dania spopularyzowali zakonnicy. Niektóre z przepisów prowadzący wypróbuje, czego efektem będą pyszne i pożywne potrawy.
Zobacz także
- Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Pallotyni z Karczówki - magazyn kulinarny - dziś, 16 maja 11:45
- Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Zmartwychwstanki ze Stryszawy - magazyn kulinarny - piątek, 17 maja 11:45
- Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki: Pijarzy z Krakowa - magazyn kulinarny - poniedziałek, 20 maja 11:45
- Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki - magazyn kulinarny - wtorek, 21 maja 11:45 i 6 późniejszych emisji