Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki

Klasztorne smaki według Remigiusza Rączki

magazyn kulinarny Polska   b.o.
W skrócie:Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie dania spopularyzowali zakonnicy.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
sobota, 8 listopada
dziś
13:35 TVP Historia 2
niedziela, 9 listopada
jutro
12:35 TVP Historia 2
sobota, 15 listopada
za 7 dni
9:35 TVP Historia 2

Opis

Znany śląski kucharz Remigiusz Rączka odbywa kulinarne podróże, odwiedzając polskie klasztory. Odkrywa przechowywane tam od wieków receptury. Widzowie będą mieli szansę dowiedzieć się, jakie smaki i dania spopularyzowali zakonnicy. Niektóre z przepisów prowadzący wypróbuje, czego efektem będą pyszne i pożywne potrawy.