Jedzenie ma znaczenie (9)
Reżyseria: | Iza Kwiecińska, Katarzyna Struś-Zakrzewska |
---|---|
W skrócie: | Źródło wiedzy dla osób pragnących kształtować odpowiednie nawyki żywieniowe i dbać o zdrowie. Specjaliści analizują przyzwyczajenia Polaków, a także pomagają podejmować świadome decyzje zakupowe. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 2 maja pojutrze |
6:00 | TVP Nauka (z napisami) |
piątek, 2 maja pojutrze |
11:00 | TVP Nauka (z napisami) |
piątek, 2 maja pojutrze |
15:50 | TVP Nauka (z napisami) |
piątek, 2 maja pojutrze |
22:15 | TVP Nauka (z napisami) |
niedziela, 4 maja za 4 dni |
9:15 | TVP Nauka (z napisami) |
niedziela, 4 maja za 4 dni |
15:10 | TVP Nauka (z napisami) |
niedziela, 4 maja za 4 dni |
21:05 | TVP Nauka (z napisami) |
Opis
Program jest znakomitym źródłem wiedzy dla wszystkich, którzy chcą świadomie kształtować nawyki żywieniowe i dbać o zdrowie swoje i bliskich. Dzięki niemu widzowie poznają tajniki produkcji żywności oraz dostają cenne wskazówki dotyczące jej właściwego przechowywania. Eksperci analizują przyzwyczajenia Polaków i ich wpływ na zdrowie publiczne. Szczegółowo omawiają zasady prawidłowego żywienia dla różnych grup wiekowych. Pomagają widzom podejmować świadome decyzje zakupowe. Program zawiera praktyczne porady dotyczące wyboru najlepszych składników i metod ich przygotowania, aby zachować maksimum wartości odżywczych.
Źródło cennej wiedzy dla wszystkich, którzy pragną kształtować odpowiednie nawyki żywieniowe oraz dbać o zdrowie swoje i najbliższych. Specjaliści analizują przyzwyczajenia Polaków, a także pomagają podejmować świadome decyzje zakupowe.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Iza Kwiecińska reżyseria
-
Katarzyna Struś-Zakrzewska reżyseria
Zobacz także
- Jedzenie ma znaczenie (10) - magazyn kulinarny - piątek, 9 maja 6:20 i 6 późniejszych emisji