Jedzenie ma znaczenie (22)
magazyn kulinarny Polska 2025
| Reżyseria: | Iza Kwiecińska, Katarzyna Struś-Zakrzewska |
|---|---|
| W skrócie: | Źródło wiedzy dla wszystkich, którzy chcą kształtować nawyki żywieniowe i dbać o zdrowie. Dzięki niemu widzowie poznają tajniki produkcji żywności oraz dostają wskazówki dotyczące jej przechowywania. |
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| środa, 5 listopada za 10 dni |
12:30 | TVP Kobieta (z napisami) |
| piątek, 7 listopada za 12 dni |
11:50 | TVP 2 (z napisami) |
Opis
Program jest znakomitym źródłem wiedzy dla wszystkich, którzy chcą świadomie kształtować nawyki żywieniowe i dbać o zdrowie swoje i bliskich. Dzięki niemu widzowie poznają tajniki produkcji żywności oraz dostają cenne wskazówki dotyczące jej właściwego przechowywania. Eksperci analizują przyzwyczajenia Polaków i ich wpływ na zdrowie publiczne. Szczegółowo omawiają zasady prawidłowego żywienia dla różnych grup wiekowych. Pomagają widzom podejmować świadome decyzje zakupowe. Program zawiera praktyczne porady dotyczące wyboru najlepszych składników i metod ich przygotowania, aby zachować maksimum wartości odżywczych.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Iza Kwiecińska
reżyseria
-
Katarzyna Struś-Zakrzewska
reżyseria
Zobacz także
- Jedzenie ma znaczenie (3) - magazyn kulinarny - dziś, 26 października 9:25 i 1 późniejsza emisja
- Jedzenie ma znaczenie (9) - magazyn kulinarny - wtorek, 28 października 21:50
- Jedzenie ma znaczenie (21) - magazyn kulinarny - środa, 29 października 12:30 i 1 późniejsza emisja
- Jedzenie ma znaczenie (4) - magazyn kulinarny - czwartek, 30 października 7:10 i 5 późniejszych emisji
- Jedzenie ma znaczenie (10) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 listopada 21:50
- Jedzenie ma znaczenie (5) - magazyn kulinarny - czwartek, 6 listopada 7:15 i 2 późniejsze emisje
