Jakubiak rozgryza Polskę 2: Kotlety mielone (10)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Prowadzący ujawnia m.in. jak przygotować idealny polski rosół, chłodnik, grochówkę czy ozorki. Przyrządza własne wersje tych potraw, inspirując się przepisami lokalnych kucharzy i gospodyń. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 30 października za 13 dni |
11:45 | Stopklatka |
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje szlagiery polskiej kuchni w rozmaitych odsłonach. Szuka przepisów w starych książkach kucharskich, by pokazać, jak tradycyjne dania zmieniały się na przestrzeni lat.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Gulasz (1) - magazyn kulinarny - dziś, 17 października 11:45 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Grzyby (8) - magazyn kulinarny - dziś, 17 października 14:50 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Ozorki, podroby (9) - magazyn kulinarny - dziś, 17 października 15:25 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Chłodnik (2) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 20 października 11:45 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Mielony (10) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 20 października 15:25 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Rosół (3) - magazyn kulinarny - wtorek, 21 października 11:45 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Kaczka (4) - magazyn kulinarny - środa, 22 października 11:45 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Kluski (5) - magazyn kulinarny - czwartek, 23 października 11:45 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Grochówka (6) - magazyn kulinarny - piątek, 24 października 11:45 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Polskę 2: Placki (7) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 27 października 11:45 i 1 późniejsza emisja