Jakubiak rozgryza Maderę: Niedzielny targ (3)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie: | Tomasz Jakubiak udaje się w głąb wyspy na targ farmerski. Na to wydarzenie ściągają całe rodziny. Nie tylko prowadzą tu handel i robią zakupy, ale też spotykają się ze znajomymi i biesiadują. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 2 sierpnia pojutrze |
9:00 | CANAL+ Kuchnia |
wtorek, 12 sierpnia za 12 dni |
15:25 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Znany kucharz udaje się na wyspę położoną u północnych wybrzeży Afryki. Jej malowniczy krajobraz tworzą klify, góry i bujna roślinność. Podstawą kuchni są ryby i owoce morza, aromatyczne przyprawy oraz znakomite wina. Tomasz Jakubiak odwiedzi miejscowe restauracje i targi oferujące lokalne produkty.
Tomasz Jakubiak wyprawia się w głąb wyspy na odbywający się co tydzień targ farmerski. Na to wydarzenie ściągają całe rodziny. Nie tylko prowadzą tu handel i robią zakupy, ale też spotykają się ze znajomymi i biesiadują w niewielkich barach. Kucharz z Polski dołączy do zabawy i spróbuje miejscowych specjałów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Jakubiak rozgryza Maderę: Ryby i owoce morza (4) - magazyn kulinarny - sobota, 2 sierpnia 9:25
- Jakubiak rozgryza Maderę: Smaki Madery (1) - magazyn kulinarny - piątek, 8 sierpnia 15:25 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Maderę: Egzotyczne owoce (2) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 11 sierpnia 15:25 i 1 późniejsza emisja