Jakubiak rozgryza Maderę: Niedzielny targ (3)
magazyn kulinarny Polska 2024
| W skrócie: | Tomasz Jakubiak udaje się w głąb wyspy na targ farmerski. Na to wydarzenie ściągają całe rodziny. Nie tylko prowadzą tu handel i robią zakupy, ale też spotykają się ze znajomymi i biesiadują. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| wtorek, 6 stycznia za 9 dni |
7:10 | CANAL+ Kuchnia |
| wtorek, 6 stycznia za 9 dni |
15:25 | CANAL+ Kuchnia |
| środa, 7 stycznia za 10 dni |
14:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Znany kucharz udaje się na wyspę położoną u północnych wybrzeży Afryki. Jej malowniczy krajobraz tworzą klify, góry i bujna roślinność. Podstawą kuchni są ryby i owoce morza, aromatyczne przyprawy oraz znakomite wina. Tomasz Jakubiak odwiedzi miejscowe restauracje i targi oferujące lokalne produkty.
Tomasz Jakubiak wyprawia się w głąb wyspy na odbywający się co tydzień targ farmerski. Na to wydarzenie ściągają całe rodziny. Nie tylko prowadzą tu handel i robią zakupy, ale też spotykają się ze znajomymi i biesiadują w niewielkich barach. Kucharz z Polski dołączy do zabawy i spróbuje miejscowych specjałów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak
gospodarz
Zobacz także
- Jakubiak rozgryza Maderę: Smaki Madery (1) - magazyn kulinarny - piątek, 2 stycznia 7:40 i 3 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza Maderę: Egzotyczne owoce (2) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 5 stycznia 7:40 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza Maderę: Ryby i owoce morza (4) - magazyn kulinarny - wtorek, 6 stycznia 7:40 i 2 późniejsze emisje
