0-9
13 Ulica
A
ale kino+AMCAnimal PlanetAXNAXN BlackAXN SpinAXN White
B
BBC BritBBC EarthBBC FirstBBC LifestyleBoomerang
C
CANAL+ 1CANAL+ 4KCANAL+ DokumentCANAL+ DomoCANAL+ FamilyCANAL+ FilmCANAL+ KuchniaCANAL+ PremiumCANAL+ SerialeCANAL+ SportCANAL+ Sport 2CANAL+ Sport 3CANAL+ Sport 4CANAL+ Sport 5Cartoon NetworkCBS EuropaCBS RealityCI PolsatCinemaxCinemax 2Comedy Central
D
Discovery ChannelDiscovery HistoriaDiscovery LifeDiscovery ScienceDisney ChannelDisney JuniorDisney XDDTX
E
Eleven Sports 1Eleven Sports 2Eleven Sports 3Eleven Sports 4Epic DramaEurosport 1Eurosport 2Extreme Channel
F
Filmbox ActionFilmBox ArthouseFilmBox Extra HDFilmBox FamilyFilmBox Premium HDFokus TVFood NetworkFOXFOX Comedy
H
HBOHBO 2HBO 3HGTVHISTORYHISTORY 2
I
ID
K
Kino PolskaKino TV
L
Lifetime
M
Metro TVMezzoMiniMini+MTV Polska
N
Nat Geo PeopleNational Geo.Nat. Geo. WildNickelodeonNicktoonsNowa TV
P
Paramount NetworkPLANETE+Polonia 1PolsatPolsat 2Polsat CafePolsat Comedy C. E.Polsat DokuPolsat FilmPolsat GamesPolsat NewsPolsat PlayPolsat RodzinaPolsat SerialePolsat SportPolsat Sport ExtraPolsat Sport FightPolsat Sport NewsPolsat Sport Premium 1Polsat Sport Premium 2Polsat Viasat ExplorePolsat Viasat HistoryPolsat Viasat Nature
R
Red Carpet TVRomance TV
S
SCI FISportKlubStopklatkaSundance TVSuper Polsat
T
Tele 5TLCTravelTTVTV 4TV 6TV PulsTV Puls 2TV RepublikaTV TrwamTVNTVN 7TVN FabułaTVN StyleTVN TurboTVN24TVN24 BiSTVP 1TVP 2TVP ABCTVP DokumentTVP HDTVP HistoriaTVP InfoTVP KobietaTVP KulturaTVP Kultura 2TVP PoloniaTVP RozrywkaTVP SerialeTVP SportTVS
W
Warner TVWPWydarzenia 24
Z
Zoom TV
Jakubiak lokalnie 3: Jesiotr (7)

Jakubiak lokalnie 3: Jesiotr (7)

magazyn kulinarny Polska 2014   od 12 lat
W skrócie:Jakubiak odwiedza gospodarstwo w Gosławicach. Przygotuje tam zupę z tej ryby z pulpecikami, duszonego jesiotra z sosem musztardowym oraz lody waniliowe z jesiotrowym musem i kawiorem.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Tomasz Jakubiak po raz trzeci wyrusza w Polskę, aby odkrywać lokalne smaki i aromaty. Odwiedza różne miejsca i czerpie inspiracje z różnych produktów. Łączy nieznane tradycyjne smaki z kucharską maestrią. Tym razem prowadzący przypomina widzom o istnieniu krajowych serów pleśniowych, tradycyjnych jogurtów oraz doskonałych ziół, rewelacyjnych miodów pitnych a także potraw, które od stuleci przygotowują, mieszkające w naszym kraju mniejszości narodowe.

Tomek odwiedza gospodarstwo rybackie w Gosławicach, gdzie zgłębia tajniki hodowli jesiotra. W programie przygotuje zupę z tej ryby z pulpecikami, duszonego jesiotra z sosem musztardowym oraz, co zaskoczy niejednego oglądającego, lody waniliowe z jesiotrowym musem i kawiorem.

Twórcy (pokaż wszystkich)

Zobacz także