Jak to jest zrobione? (16/26)
(How It's Made 22)
serial dokumentalny Kanada 2013-2014
| W skrócie: | Twórcy programu odwiedzają fabryki i zakłady produkcyjne, by przyjrzeć się procesowi powstawania przedmiotów codziennego użytku. |
|---|
Oglądaj w telewizji
| Data | Godzina | Stacja |
| nie znaleziono żadnej emisji | ||
Opis
Twórcy programu odwiedzają fabryki i zakłady produkcyjne, by przyjrzeć się procesowi powstawania przedmiotów, jakie otaczają człowieka na co dzień. Udowadniają, że z pozornie zwykłymi i prozaicznymi rzeczami często związane są interesujące historie.
Zobacz także
- Jak to jest zrobione? (24) - serial dokumentalny - noc pon./wt., 8 na 9 grudnia 5:10
- Jak to jest zrobione?: Kruszarki, abażury, posypka do ciast, żelazka parowe (2/26) - serial dokumentalny - noc wt./śr., 9 na 10 grudnia 4:55
- Jak to jest zrobione?: Panele ze szkła/Animacja poklatkowa/Skrzynie transportowe - serial dokumentalny - środa, 10 grudnia 18:00 i 1 późniejsza emisja
- Jak to jest zrobione?: Liny przemysłowe/Zielone ściany/Aparaty wielkoformatowe/Kamienie jubilerskie - serial dokumentalny - środa, 10 grudnia 18:30 i 1 późniejsza emisja
- Jak to jest zrobione?: Monety z czekolady/Podłogowe systemy ogrzewania/Samochody na pedały - serial dokumentalny - środa, 10 grudnia 19:00 i 1 późniejsza emisja
- Jak to jest zrobione?: Hodowlany kawior/Kurtki motocyklowe/Łopaty i szufle - serial dokumentalny - środa, 10 grudnia 19:30 i 1 późniejsza emisja
- Jak to jest zrobione?: Figury woskowe/Markizy/Chrupkie pieczywo/Kufle cynowe - serial dokumentalny - środa, 10 grudnia 20:00
- Jak to jest zrobione?: Szczotki do rur/Ser pleśniowy Stilton/Liczniki elektryczności/Teleskopy - serial dokumentalny - środa, 10 grudnia 20:30
- Jak to jest zrobione?: Sztuczne ryby/Syreny alarmowe/Gotowe kanapki/Świeczki - serial dokumentalny - czwartek, 11 grudnia 18:00 i 1 późniejsza emisja
- Jak to jest zrobione?: Pudding z tapioki/Pługi śnieżne/Statki kołowe/Płyty z cementu włóknistego - serial dokumentalny - czwartek, 11 grudnia 18:30 i 1 późniejsza emisja