Historia kuchni polskiej: Kuchnia PRL-u
magazyn kulinarny Polska 2024-2025
Reżyseria: | Tomasz Rostworowski, Mirosław Bork |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 13 czerwca za 10 dni |
17:55 | TVP Historia |
piątek, 13 czerwca za 10 dni |
18:20 | TVP Historia 2 |
sobota, 14 czerwca za 11 dni |
8:15 | TVP Historia 2 |
sobota, 14 czerwca za 11 dni |
8:20 | TVP Historia |
Opis
Pierwsze kompleksowe opracowanie poświęcone historii polskiej kuchni, które systematycznie prezentuje istotę i bogactwo kulinarne, jakie otrzymaliśmy do naszych przodków.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Rostworowski reżyseria
-
Mirosław Bork reżyseria
Zobacz także
- Historia kuchni polskiej: Kuchnia wojenna (22) - magazyn kulinarny - środa, 4 czerwca 11:20 i 5 późniejszych emisji