Historia kuchni polskiej: Chrzest. Wino, oliwa i post
magazyn kulinarny Polska 2024-2025
Reżyseria: | Tomasz Rostworowski, Mirosław Bork |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Pierwsze kompleksowe opracowanie poświęcone historii polskiej kuchni, które systematycznie prezentuje istotę i bogactwo kulinarne, jakie otrzymaliśmy do naszych przodków.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Rostworowski reżyseria
-
Mirosław Bork reżyseria
Zobacz także
- Historia kuchni polskiej: 'Ollaputreda francuska', czyli wielkanocny pasztet króla Zygmunta III - magazyn kulinarny - dziś, 9 sierpnia 8:25 i 1 późniejsza emisja
- Historia kuchni polskiej: Kulinarne zjednoczenie i smak dwudziestolecia - magazyn kulinarny - piątek, 15 sierpnia 8:00 i 1 późniejsza emisja
- Historia kuchni polskiej: "Kapłon we flaszy" - sekrety Stanisława Czernieckiego (8) - magazyn kulinarny - sobota, 16 sierpnia 8:10 i 1 późniejsza emisja