Ewa gotuje (437)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Ewa Wachowicz serwuje pasztet z cukinii oraz marchewki. Na deser będą bułeczki z dyniowym purée. Prowadząca prezentuje także sposób na marynowanie imbiru. W menu nie zabraknie dania mięsnego. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 25 maja za 13 dni |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
poniedziałek, 26 maja za 14 dni |
2:00 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Ewa Wachowicz serwuje pasztet z cukinii oraz marchewki. Na deser również proponuje danie z dodatkiem warzyw. Są nim bułeczki z dyniowym purée udekorowane gęstym lukrem pomarańczowym. Prowadząca prezentuje także sposób na marynowanie imbiru, który stanowi doskonały dodatek do sushi i wielu innych potraw kuchni dalekowschodniej. W menu nie zabraknie dania mięsnego. Francuska zapiekanka o nazwie "cassoulet" stworzona jest na podudziach indyka.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (427) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 12 na 13 maja 2:30
- Ewa gotuje (404) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 12 na 13 maja 2:45
- Ewa gotuje (405) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 12 na 13 maja 3:15
- Ewa gotuje (490) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 12 na 13 maja 3:55
- Ewa gotuje (380) - magazyn kulinarny - wtorek, 13 maja 7:00
- Ewa gotuje (381) - magazyn kulinarny - wtorek, 13 maja 7:30
- Ewa gotuje (428) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 13 na 14 maja 2:30
- Ewa gotuje (406) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 13 na 14 maja 2:45
- Ewa gotuje (407) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 13 na 14 maja 3:15
- Ewa gotuje (382) - magazyn kulinarny - środa, 14 maja 7:00